Yardım Ekran kilidmi unuttum

Selcukk61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selçuk
Cihazım
Xiaomi mi8 lite
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1
Telefon Modeli
xiaomi mi8 lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar selamun aleyküm Ben xiaomi mi 8 lite kullanıyorum Ekran şifremi unuttum telefonu sıfırladım yeniden ayarlarım diye fakat sıfırlamama rağmen hala şifreyi istiyor ve ben bilmiyorum lütfen yardım

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar selamun aleyküm Ben xiaomi mi 8 lite kullanıyorum Ekran şifremi unuttum telefonu sıfırladım yeniden ayarlarım diye fakat sıfırlamama rağmen hala şifreyi istiyor ve ben bilmiyorum lütfen yardım
Ekran şifrenizi mi unuttunuz, google şifresi mi yoksa mi hesabınızın şifresi mi? Hata aldığınız ekrana ait ekran görüntüsü ekleyebilirseniz yönlendirmeye çalışalım.

Oyla:

Selcukk61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selçuk
Cihazım
Xiaomi mi8 lite
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran şifremi unuttum ben de ne yazıkki hard reset attım şifre sıfırlanır diye fakat telefon sıfırlandı ama yeniden kurdururken karşıma bir şifre çıkıyor sadece rakamlar var telefoncuya sordum bişey şifresi dedi ama hatırlamıoyrum şuan fazla denendiği için telefon kendini kapatmış dedi servise yolla dedi siz biliomusunuz şifre ne acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran şifrenizi mi unuttunuz, google şifresi mi yoksa mi hesabınızın şifresi mi? Hata aldığınız ekrana ait ekran görüntüsü ekleyebilirseniz yönlendirmeye çalışalım.[/QUOTE

]Ekran şifremi unuttum ben de ne yazıkki hard reset attım şifre sıfırlanır diye fakat telefon sıfırlandı ama yeniden kurdururken karşıma bir şifre çıkıyor sadece rakamlar var telefoncuya sordum bişey şifresi dedi ama hatırlamıoyrum şuan fazla denendiği için telefon kendini kapatmış dedi servise yolla dedi siz biliomusunuz şifre ne acaba

Oyla:

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
188
Ekran şifremi unuttum ben de ne yazıkki hard reset attım şifre sıfırlanır diye fakat telefon sıfırlandı ama yeniden kurdururken karşıma bir şifre çıkıyor sadece rakamlar var telefoncuya sordum bişey şifresi dedi ama hatırlamıoyrum şuan fazla denendiği için telefon kendini kapatmış dedi servise yolla dedi siz biliomusunuz şifre ne acaba
Hocam 2.alan şifresi olabilir bi arkadaşın daha başına gelmişti

Oyla:

55_sms

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
mi8 lite
Konular
9
Hocam benim başıma geldi zamanında bende servise yolladım. Belli bir ücret karşılığında hallettiler. Site içinde bu işlere bakan yanlış hatırlamıyorsam Zenex hocam var. Kendisiyle bir görüş istersen.

Oyla:

Selcukk61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selçuk
Cihazım
Xiaomi mi8 lite
Konular
2
Hocam 2.alan şifresi olabilir bi arkadaşın daha başına gelmişti
haklı olabilirsin 2. alana geçmeye çalışıodum ilk kez ondan sonra başıma geldi ama her şifreyi denememe rağmen olmadı

Hocam benim başıma geldi zamanında bende servise yolladım. Belli bir ücret karşılığında hallettiler. Site içinde bu işlere bakan yanlış hatırlamıyorsam Zenex hocam var. Kendisiyle bir görüş istersen.
nasıl ulaşırım kendisine

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Aynı sorunu bende yaşamistim benimde cihaz mi8 lite hard reset attiktan sonra bi sifre istiyor ama ne şifresini istediğini yazmıyor bütün şifreleri denedim ama kabul etmiyor en sonunda hattı çıkarıp hard reset atip wife ile kurulum yapınca şifreyi istemeden açıldı

Oyla:

Selcukk61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selçuk
Cihazım
Xiaomi mi8 lite
Konular
2
Aynı sorunu bende yaşamistim benimde cihaz mi8 lite hard reset attiktan sonra bi sifre istiyor ama ne şifresini istediğini yazmıyor bütün şifreleri denedim ama kabul etmiyor en sonunda hattı çıkarıp hard reset atip wife ile kurulum yapınca şifreyi istemeden açıldı
bende hattı çıkardım hard reset attım wife ile kurulum nedir

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım