Yardım Ekran kilidinin kendi kendine açılması??

Xiaomici1996

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Resmi note 7
Konular
41
Öncelikle telefonumda sadece Desen kilidi ve parmak izi kilidi var.yuz tanıma yok.dun iki kez şifre ve parmak izi girmememe rağmen kendiliğinden telefonun kilidi açıldı.Birincisinde telefon kilitliydi.Elime aldığımda kilidi açıldı.İkincisinde ise kilit tuşuna bastım ve aninda kilidi açıldı.Acaba neyden kaynaklanıyor olabilir.Sisce yazılımsal mi donanımsal mi

Teşekkürler

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
hocam bazen makine şsey diyor google diyor bunu telefon elinizde iken kilidi açık kalsın diye smartlock mu ne güvenik ayarlarından felan kapatın onu

Oyla:

smtsmt227

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samett
Cihazım
Redmi note 7
Konular
4
Öncelikle telefonumda sadece Desen kilidi ve parmak izi kilidi var.yuz tanıma yok.dun iki kez şifre ve parmak izi girmememe rağmen kendiliğinden telefonun kilidi açıldı.Birincisinde telefon kilitliydi.Elime aldığımda kilidi açıldı.İkincisinde ise kilit tuşuna bastım ve aninda kilidi açıldı.Acaba neyden kaynaklanıyor olabilir.Sisce yazılımsal mi donanımsal mi

Teşekkürler
Her ikisi de olabilir bence lakin ürünün içindeki dosyalarınizi hariciye aktarıp dilerseniz bir fabrika verilerine sıfırlama yapın tekrardan deneyin eğer aynı durum sorun devam ediyorsa donanım sistem kaynaklı olabilir yetkili servise gönderin derim Lakin bu işlemleri denerken mutlaka herhangi bir oyun vb mobil birşey yükleme den denemenizi öneririm

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Her ikisi de olabilir bence lakin ürünün içindeki dosyalarınizi hariciye aktarıp dilerseniz bir fabrika verilerine sıfırlama yapın tekrardan deneyin eğer aynı durum sorun devam ediyorsa donanım sistem kaynaklı olabilir yetkili servise gönderin derim Lakin bu işlemleri denerken mutlaka herhangi bir oyun vb mobil birşey yükleme den denemenizi öneririm

hocam sıfırlamaya gerek yok telefonun şifresini kaldır birdaha koy bakalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya hocam bu ufak iş ne alaka yok birde anakart arızalı deseydiniz şifreler ve güvenliği biraz kurcalayın olmassa ss atın şifreler ve güvenliği

Oyla:

smtsmt227

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samett
Cihazım
Redmi note 7
Konular
4
Canpro dediğini deneyin olmassa en kötü ihtimalle benim belirtmiş olduğum sistemi denersiniz birde

Oyla:
Üst Alt