Ekran Kilidini unuttum.

golfmann

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
1
Hepsiburada.com dan oğluma aldığım beyaz renk Mi5 e daha sim kart bile takmadan parmak izi ayarlarken telefonu kitlemiş. Telefonu ekran kilidini bilmediğimiz için açamıyoruz. Power+ ses açma kombinasyonunda (PCsuit.mi.com) ekranı geliyor ve öylece kalıyor. PCsuit programını kurdum am telefonu görmüyor. Power+ses kısma tuş kombinasyonunda fastboot ekranında sabit kalıyor. Account mi hesabımdan unlock başvurusu yaptım.
Bu problemin çözümü nedir acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Hepsiburada.com dan oğluma aldığım beyaz renk Mi5 e daha sim kart bile takmadan parmak izi ayarlarken telefonu kitlemiş. Telefonu ekran kilidini bilmediğimiz için açamıyoruz. Power+ ses açma kombinasyonunda (PCsuit.mi.com) ekranı geliyor ve öylece kalıyor. PCsuit programını kurdum am telefonu görmüyor. Power+ses kısma tuş kombinasyonunda fastboot ekranında sabit kalıyor. Account mi hesabımdan unlock başvurusu yaptım.

Edl Modda geçip, Çin Developer sürümü yükleyin. Unlock işlemini yapıp, fastboot Moddan global romu Mı Flash ile flaslayın.
Unlock işlemi Mi5 bölümünde videolu olarak anlatılmıştır.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Çok fazla hata yapınca şifremi unuttum butonu çıkması gerekir. Oradan Mi hesap şifresini girerek telefonu açabilmeniz lazım. Uzun zaman önce yeğenler oynarken benim telefonu kilitlemişlerdi, Mi hesabım ile açmıştım.
Alternatifi recover modda cihazı sıfırlamak. Ancak bu cihazlarda Recovery açılmıyor. Twrp yüklemeniz gerekir ki bunun için de Bootloader açık olmalı. Geriye sadece rom yüklemek kalıyor. Onu da sw33tking hocam açıklamış.

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Çok fazla hata yapınca şifremi unuttum butonu çıkması gerekir. Oradan Mi hesap şifresini girerek telefonu açabilmeniz lazım. Uzun zaman önce yeğenler oynarken benim telefonu kilitlemişlerdi, Mi hesabım ile açmıştım.
Alternatifi recover modda cihazı sıfırlamak. Ancak bu cihazlarda Recovery açılmıyor. Twrp yüklemeniz gerekir ki bunun için de Bootloader açık olmalı. Geriye sadece rom yüklemek kalıyor. Onu da sw33tking hocam açıklamış.

Miui v7 'lerde çıkıyordu ama, v8 ile çıkmıyor Hocam. Çok denedim. O yüzden şimdilik çözüm bu görünüyor

eren2535

Canım kızım
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aydın
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
matbaa
Konular
3
Miui v7 'lerde çıkıyordu ama, v8 ile çıkmıyor Hocam. Çok denedim. O yüzden şimdilik çözüm bu görünüyor
Evet çıkmıyor önce 30 saniye sonra 5 dakika sonra 30 dakika sonra 2 saat sonra tekrar denemek için zaman bekleniyor
Ben bugün 2 saat sonunda 2 alan deseni aklıma geldi öyle açtım..

golfmann

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Edl Modda geçip, Çin Developer sürümü yükleyin. Unlock işlemini yapıp, fastboot Moddan global romu Mı Flash ile flaslayın.
Unlock işlemi Mi5 bölümünde videolu olarak anlatılmıştır.
EDL moduna denememe rağmen geçemedim hocam ( usb hata ayıklayıcısı açık olsun demiş. benim telefon kitli olduğu için geliştiriciler kısımına erişemiyorum )

golfmann

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
1

Hocam artık öyle bir menü çıkmıyor maalesef. EDL moduna girme konusunda yardıma ihtiyacım var.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Hocam artık öyle bir menü çıkmıyor maalesef. EDL moduna girme konusunda yardıma ihtiyacım var.

Kilitli cihazlarda Edl moda geçmek için DeepFlash Kablosu veya Aparatı Gerek. Forumda Satış bölümünde ALİ hocam satıyordu

Redmi 2 Prime İle Alıcı Ödemeli Olarak Gönderildi.

golfmann

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
1
Kilitli cihazlarda Edl moda geçmek için DeepFlash Kablosu veya Aparatı Gerek. Forumda Satış bölümünde ALİ hocam satıyordu

Redmi 2 Prime İle Alıcı Ödemeli Olarak Gönderildi.
Teşekkür ederim hocam . Hemen bakıyorum.

Üst Alt