Çözüldü Ekran kilidi şifresi aktif olmuyor? (Çözüldü)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

forza_burak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
mi6
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 10.5 Globe 9.6.13
Telefon Modeli
mi6
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar,
Uzun zamandır sorunsuz şekilde Mi Globe miui v10.3.1.0 kullaniyordum tabi yine bir kaşıntı geldi ve mi globe miui 9.6.13 yükledim.
stab romdan developer roma geçmiş oldum. ilk yüklediğimde sorunsuz açıldı ancak acilir acilmaz telefon yeniden basladi, ve sonrs tekrar sonrs tekrar derken twrp yedegimi geri yukledim.. ama eski romu acinca pin kodum dogru olmasina ragmen hatali diyordu.. sonra twrpden girip lockpaswordu sildim romu actim.. bu sefer wifi mac adresi bilinmiyor uyarısı aldım, ve ben tekrar developer romu ustune kurdum.. su anda sorunsuz kullaniyorum developer romu. sadece ekran kilidi şifresini aktif etmiyor... romu sifirlamak istemiyorum.. daha once boyle bir sey basina gelen varmidir, veya çözüm onerisi olan şimdiden teşekkürler..

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Aylar sonra gelen kaşıntı, kaşıntı değildir....cihazdaki her şeyi PC ye atın, yani yedekledikten sonra.....tüm şifrelerinizi sıfırlayın ve MIUI hesabınızdaki oturumu kapatın....cihaza format data atın ve istediğiniz romu sıfırdan kurun...önerim ise EU Beta

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Oyla:

benhmu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Urhan
Cihazım
Poco x3
Meslek
SHU
Konular
14
Çözümün :) bu linke gir hocam gerekli adımları uygula

İlk olarak telefonumuzu TWRP moda alıyoruz ardından

"Mount" sekmesine girip "System ve Data" dosyalarını seçiyoruz geri TWRP ana ekranına dönüyoruz

Bu sefer "Advanced - File Manager" Yolunu izliyoruz ve

"Data - System" Yoluna gidiyoruz şu dosyaları siliyoruz.

(Silmek için dosyanın üstüne basın sol alttan "Delete" yapın ve çıkan ekranda "Swipe to Confirm" yapmanız yeterli)

locksettings.db - locksettings.db-shm - locksettings.db-wal - Gatekeeper.password.key - Gatekeeper.pattern.key

Dosyalarını tek tek siliyoruz ve yeniden başlatıyoruz sorun çözülmüş olacaktır.

Son düzenleme:
Oyla:

forza_burak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
mi6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla hocam ne guzel dizginlemistim kendimi sırf şu karanlık tema yüzünden.. biraz daha kurcaliyacam, eğer cozemessem dedigin gibi yapmayı düşünüyorum..

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benimki kaldirma değil de ekleme.. yine de ordaki scripti flashlayip deniyecegim.. belki sifirlamak işe yarayabilir. teşekkürler

Oyla:

benhmu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Urhan
Cihazım
Poco x3
Meslek
SHU
Konular
14
Merhabalar,
Uzun zamandır sorunsuz şekilde Mi Globe miui v10.3.1.0 kullaniyordum tabi yine bir kaşıntı geldi ve mi globe miui 9.6.13 yükledim.
stab romdan developer roma geçmiş oldum. ilk yüklediğimde sorunsuz açıldı ancak acilir acilmaz telefon yeniden basladi, ve sonrs tekrar sonrs tekrar derken twrp yedegimi geri yukledim.. ama eski romu acinca pin kodum dogru olmasina ragmen hatali diyordu.. sonra twrpden girip lockpaswordu sildim romu actim.. bu sefer wifi mac adresi bilinmiyor uyarısı aldım, ve ben tekrar developer romu ustune kurdum.. su anda sorunsuz kullaniyorum developer romu. sadece ekran kilidi şifresini aktif etmiyor... romu sifirlamak istemiyorum.. daha once boyle bir sey basina gelen varmidir, veya çözüm onerisi olan şimdiden teşekkürler..

Bu sorunu yaşamamak için tavsiyem twrp den yedek alırken ekran kilidini kaldırıp işlemleri öyle yapman

Oyla:

forza_burak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
mi6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sorunu yaşamamak için tavsiyem twrp den yedek alırken ekran kilidini kaldırıp işlemleri öyle yapman
bundan sonra kesinlikle öyle yapacağım :)

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk olarak telefonumuzu TWRP moda alıyoruz ardından

"Mount" sekmesine girip "System ve Data" dosyalarını seçiyoruz geri TWRP ana ekranına dönüyoruz

Bu sefer "Advanced - File Manager" Yolunu izliyoruz ve

"Data - System" Yoluna gidiyoruz şu dosyaları siliyoruz.

(Silmek için dosyanın üstüne basın sol alttan "Delete" yapın ve çıkan ekranda "Swipe to Confirm" yapmanız yeterli)

locksettings.db - locksettings.db-shm - locksettings.db-wal - Gatekeeper.password.key - Gatekeeper.pattern.key

Dosyalarını tek tek siliyoruz ve yeniden başlatıyoruz sorun çözülmüş olacaktır.
teşekkürler, verdigin linkteki scripti flashladim ve sorun çözüldü... iyi forumlar

Son düzenleme:
Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt