- Adım
- Cem
- Cihazım
- OnePlus 6T 128
- Konular
- 115
Telefonlarda ki ekran kullanım süresi cihazlar aynı olsa da kişiye göre değişiklik gösterebiliyor. Fakat normal şartlarda ortalama 7 saat ekran süresi aldığım 9T'de 11 saati gördüm ve hala %15 kadar şarjım vardı. Bunun asıl sebebinin ekrandan parmak izi okumayı ve yüz tanımayı kullanmıyor oluşum olduğunu düşündüm. Ben bunu daha önce Mi 9 SE modelinde de deneyimlemiştim.
Bu konuyu açmamda ki sebep herkes benimle hemfikir mi bunu merak ediyor olmam. Parmak izi veya yüz tanıma bu kadar etki edebilir mi şarja?
Görsel bilgileri:
Cihaz: Mi 9T
Rom: Extended UI
Kernel: VantomKernel
Android Sürümü: 10 Q
Kullanım Şekli: Genel olarak Telegram, Whatsapp ve Firefox ağırlıklı. (SS'lerde detaylı görebilirsiniz)
Wifi ve LTE Kullanımı: %60'a kadar Wifi, %60'dan 15'e kadar olan kısım LTE ile kullanıldı. Sürelerin stabil olması için test boyunca oyun oynamamaya özen gösterdim. Maksimum oyun sürem 10 dakikayı geçmedi.
Ek olarak şu konuma göz atabilirsiniz:
Bu konuyu açmamda ki sebep herkes benimle hemfikir mi bunu merak ediyor olmam. Parmak izi veya yüz tanıma bu kadar etki edebilir mi şarja?
Görsel bilgileri:
Cihaz: Mi 9T
Rom: Extended UI
Kernel: VantomKernel
Android Sürümü: 10 Q
Kullanım Şekli: Genel olarak Telegram, Whatsapp ve Firefox ağırlıklı. (SS'lerde detaylı görebilirsiniz)
Wifi ve LTE Kullanımı: %60'a kadar Wifi, %60'dan 15'e kadar olan kısım LTE ile kullanıldı. Sürelerin stabil olması için test boyunca oyun oynamamaya özen gösterdim. Maksimum oyun sürem 10 dakikayı geçmedi.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ek olarak şu konuma göz atabilirsiniz:
İpucu - En Doğru Şekilde Batarya Kullanım Rehberi [Doğru Bilinen Yanlışlar]
Bilgilendirme; Sürekli bataryalar ile ilgili konular açılıyor, yorumlar yapılıyor. Gördüğüm kadarıyla bir çok kişinin bataryası bir seneyi doldurmadan sağlığını kaybediyor. Ben bir batarya uzmanı değilim, yüzde yüz doğru bilgiyi sunamam fakat bataryanızın en sağlıklı ve en doğru şekilde...
forum.miuiturkiye.net