Yardım Ekran kaydetme uygulamaları

blackz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
volkan
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.5.1
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba, telefonumun ekranını kaydetmek istiyorum ancak birkaç sorunum var. Xiaomi'nin kendi ekran kaydedicisinin 30 fps sınırı olduğu için marketteki mobizen gibi diğer uygulamaları denedim fakat ekran ile sesi kaydetmek istediğimde sesi sadece mikrofon ile alabiliyorlar. Yalnızca dahili sesi kaydetmek istediğimde ses kaydetmiyorlar. Neden böyle olduğu hakkında fikri olan var mı?

enes7ctn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
0
Merhaba, telefonumun ekranını kaydetmek istiyorum ancak birkaç sorunum var. Xiaomi'nin kendi ekran kaydedicisinin 30 fps sınırı olduğu için marketteki mobizen gibi diğer uygulamaları denedim fakat ekran ile sesi kaydetmek istediğimde sesi sadece mikrofon ile alabiliyorlar. Yalnızca dahili sesi kaydetmek istediğimde ses kaydetmiyorlar. Neden böyle olduğu hakkında fikri olan var mı?
uygulamayı kullan. Ayarlardan ses kaynağını "dahili ses" seç.

Oyla:

blackz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
volkan
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
uygulamayı kullan. Ayarlardan ses kaynağını "dahili ses" seç.
Ayarlarınızın SS ini gönderebilir misiniz? Ben de dahili ses işaretli ama hala ses gelmiyor

Oyla:

enes7ctn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
0
Ayarlarınızın SS ini gönderebilir misiniz? Ben de dahili ses işaretli ama hala ses gelmiyor
"Sesi kaydet" seçeneğini de aktif etmelisin. Yine gelmezse dahili ses seçeneğini başka bir seçenekle değiştirip tekrar dahili ses olarak ayarlayın. "Sesi kaydet" seçeneğini de kapatıp açın.

Oyla:

blackz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
volkan
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"Sesi kaydet" seçeneğini de aktif etmelisin. Yine gelmezse dahili ses seçeneğini başka bir seçenekle değiştirip tekrar dahili ses olarak ayarlayın. "Sesi kaydet" seçeneğini de kapatıp açın.
Tamamdır hocam deniyeyim

Oyla:

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
Farklı programlar denedim çoğunda telefon sesini kaydetmedi, sadece camerafi live düzgünce çalıştı telefon sesini kaydeden tek program diyebilirim

Oyla:
Üst Alt