Yardım Ekran kapanıp açılıyor, kullanamıyorum

player21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Htc one x
Konular
32
Magiskte zygisk aktifleştirip yeniden başlattıktan sonra ekran sürekli yanıp sönmeye başladı. Kilit ekranını geçemiyorum fakat gelen çağrıları yanıtlayabiliyorum. Bu konuda acil yardıma ihtiyacım var, telefonu kullanamıyorum.

Exfat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Lenovo P2
Konular
0
Magiskte zygisk aktifleştirip yeniden başlattıktan sonra ekran sürekli yanıp sönmeye başladı. Kilit ekranını geçemiyorum fakat gelen çağrıları yanıtlayabiliyorum. Bu konuda acil yardıma ihtiyacım var, telefonu kullanamıyorum.
Hata magisk'ten ise magisk'i kaldırmayı deneyebilirsiniz. Twrp vardır diye umuyorum, onun üzerinden aşağıdaki magisk apk'sını indirip adını uninstall.zip yapıp twrp'den flashlayın. Magiski kaldıracağı söyleniyor.

Kaynak:

player21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Htc one x
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hata magisk'ten ise magisk'i kaldırmayı deneyebilirsiniz. Twrp vardır diye umuyorum, onun üzerinden aşağıdaki magisk apk'sını indirip adını uninstall.zip yapıp twrp'den flashlayın. Magiski kaldıracağı söyleniyor.

Kaynak:

hocam twrp ile datayı sildim düzeldi, bu yöntem için de teşekkür ederim muhtemelen işe yarayacaktı ileri de benzer sorunla karşılaşırsam bunu denerim artık.

Üst Alt