Çözüldü Ekran Kapanınca Bluetooth Bağlantısı Kopuyor

FrodoTheYuzuksuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
O ne ki?
Telefon Modeli
Note 9
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selamlar. Geçtiğimiz aylarda Note 9 aldım. Telefondan genel olarak memnunum. Ancak mi band 3 bilekliğim ile BT bağlantısı yaptığım halde telefon ekranını kapatınca bağlantı kesiliyor (aramalara titreşmiyor, bt bağlı değil uyarısı veriyor).

Nasıl düzeltebiliriz, fikri olan var mı?

Çözüm
bt bağlantısı değil uygulama uyku moduna geçiyor. Uygulamanın izin ayarlarından pil kısıtlamasını kaldırırsanız ve otomatik başlatma seçeneğini aktif yaparsanız sorun çözülecektir. Sadece bunun için değil bir çok aynı sorunu yaşadığınız uygulamalarda da aynısını deneyebilirsiniz. Pil tasarufu yapayım derken miui bazen uygulamayı kapatabiliyor.

erkan5515

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xxxx
Cihazım
note8
Konular
3
bt bağlantısı değil uygulama uyku moduna geçiyor. Uygulamanın izin ayarlarından pil kısıtlamasını kaldırırsanız ve otomatik başlatma seçeneğini aktif yaparsanız sorun çözülecektir. Sadece bunun için değil bir çok aynı sorunu yaşadığınız uygulamalarda da aynısını deneyebilirsiniz. Pil tasarufu yapayım derken miui bazen uygulamayı kapatabiliyor.

Oyla: Çözüm

erkan5515

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xxxx
Cihazım
note8
Konular
3
redmi note 8 pro cihazımda dafit uygulamasında da aynı sorunu yapıyordu bu şekilde çözdüm. Kardeşimin redmi 9 cihazında mi band 3 bilekliğinde de aynı şekilde bağlantı kopuyordu yine onda aynı şekilde çözdüm. Eğer cihazda herhangi bir sorun yoksa dediğim gibi uygulama batarya tasarrufu için uyku moduna geçiyor. Daha kapsamlı bilgisi olan iletişim kuracaktır.

Oyla:

FrodoTheYuzuksuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
asında da aynı sorunu yapıyordu bu şekilde çözdüm. Kardeşimin redmi 9 cihazında mi band 3 bilekliğinde de aynı şekilde bağlantı kopuyordu yine onda aynı şekilde çözdüm. Eğer cihazda herhangi bir sorun yoksa dediği
Çözüldü, teşekkür ederim :)

Oyla:
Üst Alt