Çözüldü Ekran kapalıyken video sesi

skalaytr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
note 10 Pro
Konular
20
Arkadaşlar merhaba yakın zamana kadar ekran kapalıyken YouTube ve benzeri platformlarda" ekran kapalıyken video sesi oynat" seçeneği vardı ve ona basıp ekran kapalıyken sadece sesi dinleyebiliyorduk. Son günlerde onun yok olduğunu gördüm. Acaba bilgisi olan var mı?

Çözüm
Merhaba kardeşim sana yorum yazmak için kayıt oldum aynı sorunu dün gece bende yaşadım ve çözdüm. Güvenlik güncellemesi yapan tüm dostlar artık aynı sorunla karşılaşabilir. Çözümü son güncellemeyi kaldırmak.
Şimdi ilk önce telefonun ayarlar kısmına gir uygulamalar kısmına gel uygulamaları yönet kısmına gir oradan güvenlik uygulamasını bul güncellemeleri kaldır ve artık eskisi gibi kenar çubuğu video araç kutusundan "ekran kapalıyken video sesi oynat" tekrardan aktif olduğunu göreceksin. İyi forumlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba yakın zamana kadar ekran kapalıyken YouTube ve benzeri platformlarda" ekran kapalıyken video sesi oynat" seçeneği vardı ve ona basıp ekran kapalıyken sadece sesi dinleyebiliyorduk. Son günlerde onun...

eser68

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih demir
Cihazım
Mi 11 t
Konular
0
Merhaba kardeşim sana yorum yazmak için kayıt oldum aynı sorunu dün gece bende yaşadım ve çözdüm. Güvenlik güncellemesi yapan tüm dostlar artık aynı sorunla karşılaşabilir. Çözümü son güncellemeyi kaldırmak.
Şimdi ilk önce telefonun ayarlar kısmına gir uygulamalar kısmına gel uygulamaları yönet kısmına gir oradan güvenlik uygulamasını bul güncellemeleri kaldır ve artık eskisi gibi kenar çubuğu video araç kutusundan "ekran kapalıyken video sesi oynat" tekrardan aktif olduğunu göreceksin. İyi forumlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba yakın zamana kadar ekran kapalıyken YouTube ve benzeri platformlarda" ekran kapalıyken video sesi oynat" seçeneği vardı ve ona basıp ekran kapalıyken sadece sesi dinleyebiliyorduk. Son günlerde onun yok olduğunu gördüm. Acaba bilgisi olan var mı?

Oyla: Çözüm

skalaytr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
süleyman
Cihazım
note 10 Pro
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun çözüldü eline emeğine sağlık hocam

Oyla:

TA2DF

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yahya Burçin
Cihazım
RN10P (sweet)
Meslek
Elo. Müh. (Emekli)
Konular
0
EyvAllah... Takdîr edilesi bir nezâket ve bir o kadar nefâset!

Bunlar hep Google hegemonyası yüzünden... Cihazların stok rom'larına YouTube v.b. uygulamalarını gömerek (embedding) varlığını sürdürdüğü yetmezmiş gibi, son kullanıcı tarafından bunların sistemden kaldırılmasına da müsâade etmeyerek, şahsî mülkiyetin tasarruf hakkı ve özgürlüğünü gasp etmekten dahi geri durmuyor! Tüketici haklarını, ticâret usûl ve kâidelerini târif ve icbâr eden kânunları ihdâs eden devletler arasında, kağıt üzerinde kalmayıp bu işin ardını tek kovalayan Avrupa Birliği. O yüzden EEA-ROM'lara bloatware gömemedikleri gibi, herşeye râğmen şâyet bir uygulamada reklam özelliği var ise, bunun bu özelliğini varsayılan olarak aktif dahi edemiyorlar... aksi takdirde, AB pazarına giremiyorlar!

Üst konumuza dönecek olur isek; Xiaomi'nin YouTube üzerindeki bu workaround'u, YT-Premium aboneleliklerini sekteye uğrattığından/uğratacağından dolayı, Google'ın dayatması netîcesinde Xiaomi'nin "güncelleme" mârifeti ile geri-adım atarak çalının etrâfını çeketini yırtmadan dolaşmasından başka birşey değil!

TLDR; Custom-ROM / Rooting / Patching / de-Bloating 4ever! rock~~ 8=) ;)

Oyla:

kasikciserhad

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhad
Cihazım
Note 8 Pro 128G
Konular
1
Bu özelliğin kaldırılacağı daha önceden duyurulmuştu ve ben unutup güncellemiştim. Dün gece tarih dersimle ilgili videoyu açıp uyumak istediğimde özelliğin kayıp olduğunu gördüm bayağı kurcaladım mi video ile videoyu indirip açtım öyle çözdüm. Bugün yarım saat önce aklıma geldi. APK mirror sitesinden son uygun sürümü buldum ve sizin için linkini kopyaladım. Buyrun işine yarayan olursa bir beğeninizi alırım iyi forumlar dilerim herkese.

Oyla:

eazzy34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 9s
Konular
1
Bu özelliğin kaldırılacağı daha önceden duyurulmuştu ve ben unutup güncellemiştim. Dün gece tarih dersimle ilgili videoyu açıp uyumak istediğimde özelliğin kayıp olduğunu gördüm bayağı kurcaladım mi video ile videoyu indirip açtım öyle çözdüm. Bugün yarım saat önce aklıma geldi. APK mirror sitesinden son uygun sürümü buldum ve sizin için linkini kopyaladım. Buyrun işine yarayan olursa bir beğeninizi alırım iyi forumlar dilerim herkese.
Arkadaş bu nedir konuyla alakasız gözüküyor security yazıyor. Link verirken bilgi vermek çok mu zor

Oyla:

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
22
Arkadaş bu nedir konuyla alakasız gözüküyor security yazıyor. Link verirken bilgi vermek çok mu zor
Hocam hem olayı anlamamışsın hem de sorunun çözümü için mesaj atan insanları darlıyorsun. Ya mesajları okumadın ya da okuduğunu anlayamadın.

Oyla:

erkankorkmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erkan
Cihazım
Mi12t pro
Konular
0

Şuanki sürümün üzerine güncelle diyorum olmuyo yüklü olan sürümü nasıl silip bu apk yı yüklememiz gerekiyo sanırım nasıl yapacam

Oyla:

kasikciserhad

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhad
Cihazım
Note 8 Pro 128G
Konular
1
Güvenlik uygulamasının güncellemelerini kaldırıp linkteki apk dosyasını kurmanız gerekiyor. Ekran kapalıyken ses oynatma özelliği olan en yeni sürümü paylaştım. Tekrar söyleyeyim, güncellemeleri kaldırdıktan sonra apk dosyasını kurun. En son sürüme güncellerseniz, paylaştığım apk eski sürüm olarak kabul edileceği için kurulum başarısız olur.

Oyla:
Üst Alt