Yardım Ekran Hz sorunu

Murat5117

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xperia z2
Konular
11
Merhaba arkadaşlar telefonumda böyle bir sıkıntı var benim gibi k50 ultra kullanan arkadaşlar sizde böyle bir sıkıntı var mı acaba sıkıntım play store de uygulamalarda gezinirken takılma ve resimleri geç yükleme sorunu var Facebook da Twitter da herhangi Bir uygulama da ekran sanki 60 Hz de gibi takılmalar oluyor çeşitli romlar denedim sadece elite romda bir tık daha az yapıyor ama diğer romlarda çok takılıyor sizce sorun nedir

Ekli dosyalar

• VID_20230324_124655_856.mp4
    2,9 MB · Görüntüleme: 2

siyahbiradam48

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serhat
Cihazım
redmi 10 2022
Konular
3
Hocam merhaba mi11t pro cihazımda android 13 güncellemesi yaptıktan sonra aynı sorunu bende yaşıyorum. Sürekli değil ara ara bu sorunu yaşıyorsunuz değil mi ?
Merhaba arkadaşlar telefonumda böyle bir sıkıntı var benim gibi k50 ultra kullanan arkadaşlar sizde böyle bir sıkıntı var mı acaba sıkıntım play store de uygulamalarda gezinirken takılma ve resimleri geç yükleme sorunu var Facebook da Twitter da herhangi Bir uygulama da ekran sanki 60 Hz de gibi takılmalar oluyor çeşitli romlar denedim sadece elite romda bir tık daha az yapıyor ama diğer romlarda çok takılıyor sizce sorun nedir

Murat5117

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xperia z2
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam merhaba mi11t pro cihazımda android 13 güncellemesi yaptıktan sonra aynı sorunu bende yaşıyorum. Sürekli değil ara ara bu sorunu yaşıyorsunuz değil mi ?
Ben sürekli yaşıyorum Facebook da gezinirken yada chrome de fark etmiyor artık kendi gözümden şüphe etmeye başladım 😃

siyahbiradam48

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serhat
Cihazım
redmi 10 2022
Konular
3
Umarım bir çözüm bulabiliriz hocam gerçekten can sıkıcı bir şey

Murat5117

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xperia z2
Konular
11
Umarım bir çözüm bulabiliriz hocam gerçekten can sıkıcı bir şey
Herhalde başka bu sorunu yaşayan olmadığı için kimse cevap vermiyor telegram gruplarina yazdım kimse tek kelam etmiyor gerçekten can sıkıcı bir durum ben çin romu yukledikten sonra oldu ama geri MIUI 13 romlara döndüm ama değişen bir şey yok ekran. Bildiğin kasıyor

Enes67777

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Resmi niye 5
Konular
9
Herhalde başka bu sorunu yaşayan olmadığı için kimse cevap vermiyor telegram gruplarina yazdım kimse tek kelam etmiyor gerçekten can sıkıcı bir durum ben çin romu yukledikten sonra oldu ama geri MIUI 13 romlara döndüm ama değişen bir şey yok ekran. Bildiğin kasıyor
Hocam lucky patcher ile pil ve performans devre dışı bırakın ben öyle çözdüm bazı uygulamalarda 60hz verirken bazılarında 120hz veriyordu şimdi bütün uygulamalarda 120hz

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-03-24-23-32-05-977_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2023-03-24-23-32-05-977_com.miui.securitycenter.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 18

acerect

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
sweetin
Meslek
Video Editör
Konular
8
Aynı sorunu redmi note 10 pro cihazımda yaşıyordum. Normalde ekran 120 hz ama çekmece de, play store de bazı uygulamalarda ekran 60 hz oluyordu. Custom romda buldum çareyi

Murat5117

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xperia z2
Konular
11
Aynı sorunu redmi note 10 pro cihazımda yaşıyordum. Normalde ekran 120 hz ama çekmece de, play store de bazı uygulamalarda ekran 60 hz oluyordu. Custom romda buldum çareyi
Custom romda denedim sorun halen devam ediyor aceba eng rom olsa düzelirmi diyecegim ama bu cihaz icin henuz eng rom yok galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam lucky patcher ile pil ve performans devre dışı bırakın ben öyle çözdüm bazı uygulamalarda 60hz verirken bazılarında 120hz veriyordu şimdi bütün uygulamalarda 120hz
Deneyecegim

Denedim durum yine aynı

Son düzenleme:

Enes67777

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Resmi niye 5
Konular
9
Custom romda denedim sorun halen devam ediyor aceba eng rom olsa düzelirmi diyecegim ama bu cihaz icin henuz eng rom yok galiba

Deneyecegim

Denedim durum yine aynı
Hocam ben öyle yaptım oldu valla

MONAR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Poco F6 pro
Meslek
Ticaret
Konular
24
Bendede ayni problem var . Global rom garantili cihaz . Sogudum valla telde.

Üst Alt