erdmknl Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Erdem Cihazım Mi 9 lite Yaş 26 Konum İstanbul Katılım 10 Şubat 2020 Konular 6 Mesajlar 13 Tepkime puanı 2 Puanları 3 30 Kasım 2020 #1 Ss alırken ekranı gölgelendirip alıyo
Çözüm B B blackshadow 30 Kasım 2020 Karanlık mod kullanıyorsanız Ekran ayarlarından Karanlık moda girin, otomatik kontrastı kapatın düzgün çıkacaktır
Karanlık mod kullanıyorsanız Ekran ayarlarından Karanlık moda girin, otomatik kontrastı kapatın düzgün çıkacaktır
B blackshadow Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım # Cihazım Redmi Note 7 Yaş 36 Konum Istanbul Katılım 10 Kasım 2019 Konular 22 Mesajlar 416 Çözümler 1 Tepkime puanı 268 Puanları 78 30 Kasım 2020 #2 Karanlık mod kullanıyorsanız Ekran ayarlarından Karanlık moda girin, otomatik kontrastı kapatın düzgün çıkacaktır Oyla: Oyla 0 Downvote Çözüm
Karanlık mod kullanıyorsanız Ekran ayarlarından Karanlık moda girin, otomatik kontrastı kapatın düzgün çıkacaktır
erdmknl Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Erdem Cihazım Mi 9 lite Yaş 26 Konum İstanbul Katılım 10 Şubat 2020 Konular 6 Mesajlar 13 Tepkime puanı 2 Puanları 3 30 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 blackshadow' Alıntı: Karanlık mod kullanıyorsanız Ekran ayarlarından Karanlık moda girin, otomatik kontrastı kapatın düzgün çıkacaktır Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Oyla: Oyla 0 Downvote
blackshadow' Alıntı: Karanlık mod kullanıyorsanız Ekran ayarlarından Karanlık moda girin, otomatik kontrastı kapatın düzgün çıkacaktır Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler