Yardım Ekran donması

Ktugrul

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tuğrul
Cihazım
Xiomi redmi 5 p
Konular
2
Telefonumda durduk yere oyun oynarken sosyal medyada gezerken ekranim donup kaliyor bana hangi roma gecmemi tavsiye edersiniz suan global 10.2.3 rom kullanıyorum hangi romda sorun olmaz.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Telefonumda durduk yere oyun oynarken sosyal medyada gezerken ekranim donup kaliyor bana hangi roma gecmemi tavsiye edersiniz suan global 10.2.3 rom kullanıyorum hangi romda sorun olmaz.
Rom konusunda bir fikrim yok, dilerseniz uygulama verilerini temizleyip yada cihazı sıfırlayıp sorunun devam edip etmediğini gözlemleyebilirsiniz. Cihazın boot kilidi kapalı ise hemen yeni bir rom kurmanız pek mümkün değil, en az 2 gün beklemeniz gerek. O da şanslıysanız. :D

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Eu beta 9.7.25 önerebilirim sana , tabi sorun donanımsal değilde çözülecektir

Oyla:

Mervan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mervan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
Kardeş sana tavsiyem sıfırlama yapma, başka rom ile uğraşma. Büyük ihtimal vakit kaybından başka bir şey geçmeyecek eline.

Biraz arama yaparsan buna benzer baya bir konu göreceksin. Tahminimce donanımsal bir sorun. MIUI 9'dan son sürüme kadar tüm güncellemeleri yaptım. Hepsinde devam etti bu problem.

Alakası var mı bilmiyorum. Ama titreşimleri kapattım. Klavye titreşimleri dahil. Şuan eskisine göre baya azaldı diyebilirim. Tabi deneysel bir durum. Belki de sonra tekrar karşıma çıkacak aynı sorun.

Oyla:

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
telefon hafızan doluya yakınsa yapabilir ama en olası ihtimal işlemci :) Cortex a53 var içinde normal bence

Oyla:

Darkblues

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
REDMİ NOTE 4
Konular
2
miui romda bu sorunu yaşıyordum oxygen os on plus port rom'a geçtim böyle bir sorunum kalmadı.

Oyla:
Üst Alt