Soru Ekran bir anda siyah oldu

Ahmet135

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu 12.0
Telefon Modeli
Redmi Note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese merhaba, instagramda dolaşırkan ekran bir anda siyah oldu çıkma tuşu geri tuşu gözüküyor ama ekran simsiyah, bildirim panelini aşağı indirebiliyorum veya google asistanı çıkma tuşuna basılı tutunca açabiliyorum ama ordan çıkınca ekran siyah, telefonu yeniden başlatınca sorun düzeldi ama sebebini merak ediyorum, yardımcı olursanız sevinirim

Ahmet135

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternette biraz araştırdı kulak sensörü olan kısmı kapatacak bir şey olursa olabilir deniyor benim ekran koruyucumun tam kamera üstüne kırık var, elimi kesiyor diye oraya patafix yapıştırmıştım. Büyük ihtimalle o yüzdenmiş ancak başka türlü bu duruma düşülebiliyorsa bilenler yazabilir, forumda çok kaynak bulamadım çünkü

Oyla:

Skasakci1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
14
Herkese merhaba, instagramda dolaşırkan ekran bir anda siyah oldu çıkma tuşu geri tuşu gözüküyor ama ekran simsiyah, bildirim panelini aşağı indirebiliyorum veya google asistanı çıkma tuşuna basılı tutunca açabiliyorum ama ordan çıkınca ekran siyah, telefonu yeniden başlatınca sorun düzeldi ama sebebini merak ediyorum, yardımcı olursanız sevinirim
Note 8 cihazimdada Instagram da dolaşırken ekrana siyah bir çizgi geldi çıkınca gitti bende anlamadım

Oyla:
Üst Alt