- Adım
- Huseyin Yuce
- Cihazım
- MI 5
- Konular
- 1
Merhaba Değerli Arkadaşlar;
MI 5 sahibiyim ve bir süredir ciddi bir sorun yaşamaktayım ve henüz bir çare bulamadım.
Cihaz şu an 7.12.8 ROM da (kendisi güncelliyor). Cihazı kullanırken aniden ekran gidiyor ve hiç bir şey yapamıyorum. Cihaz açık hatta çağrı bile alıyor ama ekran kapalı olduğundan kullanamıyorum. Sebebini anlamadığım bir şekilde tekrar geliyor. Bu durumu kaydettim (
Sorunsuz günler dilerim.
MI 5 sahibiyim ve bir süredir ciddi bir sorun yaşamaktayım ve henüz bir çare bulamadım.
Cihaz şu an 7.12.8 ROM da (kendisi güncelliyor). Cihazı kullanırken aniden ekran gidiyor ve hiç bir şey yapamıyorum. Cihaz açık hatta çağrı bile alıyor ama ekran kapalı olduğundan kullanamıyorum. Sebebini anlamadığım bir şekilde tekrar geliyor. Bu durumu kaydettim (
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
)
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
adresinden görebilirsiniz (özellikle 4. dk ve sonrası). Fabrika ayarlarına getirmeyi ve wipe işlemlerini defaten yaptım ama nafile. Servise gönderdim çizik dahi olmamasına rağmen derin darbelere (!) maruz kalmış kısa devre var kullanıcı hatası diyerek geri döndü. Her türlü yasal hakkımı tabi ki arayacağım. Ama bu neden olmuş olabilir. Yardımlarınız ve önerilerinizi talep etmekteyim. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.Sorunsuz günler dilerim.