Ekran bazen (!) tepki vermiyor

yuceh

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Huseyin Yuce
Cihazım
MI 5
Konular
1
Merhaba Değerli Arkadaşlar;
MI 5 sahibiyim ve bir süredir ciddi bir sorun yaşamaktayım ve henüz bir çare bulamadım.
Cihaz şu an 7.12.8 ROM da (kendisi güncelliyor). Cihazı kullanırken aniden ekran gidiyor ve hiç bir şey yapamıyorum. Cihaz açık hatta çağrı bile alıyor ama ekran kapalı olduğundan kullanamıyorum. Sebebini anlamadığım bir şekilde tekrar geliyor. Bu durumu kaydettim ( )
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
adresinden görebilirsiniz (özellikle 4. dk ve sonrası). Fabrika ayarlarına getirmeyi ve wipe işlemlerini defaten yaptım ama nafile. Servise gönderdim çizik dahi olmamasına rağmen derin darbelere (!) maruz kalmış kısa devre var kullanıcı hatası diyerek geri döndü. Her türlü yasal hakkımı tabi ki arayacağım. Ama bu neden olmuş olabilir. Yardımlarınız ve önerilerinizi talep etmekteyim. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sorunsuz günler dilerim.

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
panel sorunludur çok büyük ihtimal ekran değişirsen bir şey kalmaz bence

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
belli olmaz ama genelde sorunlu ekranlar çıkıyor telefonlarda bildiğin bir sorun yaşamadıysan kendiliğinden olmuştur

yuceh

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Huseyin Yuce
Cihazım
MI 5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
belli olmaz ama genelde sorunlu ekranlar çıkıyor telefonlarda bildiğin bir sorun yaşamadıysan kendiliğinden olmuştur
Garanti kapsamında nasıl değerlendirilmez ! "Derin darbelere maruz kaldığı" nasıl tespit edilmiş. Görüntüde gördüğünüz üzere cihaz sıfır gibi :(

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Garanti kapsamında nasıl değerlendirilmez ! "Derin darbelere maruz kaldığı" nasıl tespit edilmiş. Görüntüde gördüğünüz üzere cihaz sıfır gibi :(
kanıtları oldugundan yazmadılar zaten cogu kişi aylarca bunla uğraşmaz para verir yaptırır diye sallıyorlar hakem heyetine gidebilirsin

Üst Alt