Yardım Ekran acilmiyor

• Konbuyu başlatan Seo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 701

Seo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selcuk
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Cam balkon
Konular
1
Cihazın şarjı var ancak kapandı ve açılmıyor twrp ve fastboot a da geçmiyor hiç bir şekilde açılmıyor tuşlara uzun süreli basıldığında sadece ara ara titriyor bir çözümü varmıdır başına gelenn yardimci olabilirse sevinirim. .. iyi günler .

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Cihazın şarjı var ancak kapandı ve açılmıyor twrp ve fastboot a da geçmiyor hiç bir şekilde açılmıyor tuşlara uzun süreli basıldığında sadece ara ara titriyor bir çözümü varmıdır başına gelenn yardimci olabilirse sevinirim. .. iyi günler .
merhba hocam tuş kombinasyonu ile cihazı fastboota alıp cihaza rom atmayı deneyin eğer cihaz yazılım yer ve tekrar ekran gelmez ise büyük olasılıkla donanımsal arıza var demektir.

• Beğen
Tepkiler: Seo
Oyla:

Seo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selcuk
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Cam balkon
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhba hocam tuş kombinasyonu ile cihazı fastboota alıp cihaza rom atmayı deneyin eğer cihaz yazılım yer ve tekrar ekran gelmez ise büyük olasılıkla donanımsal arıza var demektir.
Sorunu tesbit ettik hocam fiziksel hasardan dolayi dokunmatik zedelenmiş ekranda kırık yok ancak kırılmaz camda hafif bir iz var oraya hafif bastirdigimda ekran geri geliyor garip ama maalesef öyle .. ilginiz için çok teşekkür ederim sağolun

Oyla:
Üst Alt