Yardım Ekran açılmıyor

• Konbuyu başlatan nitian
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 339

nitian

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
12
Merhaba, bugün cihazımın bootloader kilidi açıldı ve forumdan hindistan kararlı sürümü indirim mi flash son sürüm indirip flashladım fakat timeout hatası aldım ve biraz araştırınca farklı mi flash sürümü ile denemem gerektiğini gördüm. o aradada cihaz tamamen kapandı ve tekrar fastboota hiçbir şekilde geçiremedim. Hatta cihaz tepki veriyordu titreşim olarak ama görüntü vermiyordu. Ben de farklı bir sürüm miflash ile denedim ve bu kez de "Not Catch Checkpoint" hatası aldım. Cihazı miflash görüyor hatta tuşlara uzun süre basarsam titreme tepkime veriyor ve kablo ile pc ye bağlı olduğu için şarj alma sesi de geliyor fakat ekran açılmıyor. Yardımcı olur musunuz ?

nitian

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fastboot yazısı geldi ekrana. Ama hala mi flash ile rom atmaya çalıştığımda hata alıyorum. Yardımcı olur musunuz ?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Fastboot yazısı geldi ekrana. Ama hala mi flash ile rom atmaya çalıştığımda hata alıyorum. Yardımcı olur musunuz ?
Almış olduğunuz hatanın resmini paylaşabilirseniz, yardımcı olacak arkadaşlar için daha verimli olacaktır.

Üst Alt