Soru Ekolayzır ayarları

• Konbuyu başlatan kylt
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 314

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
xiaomi.eu beta 20.3.5
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Bassli dinlemeyi seviyorum fakat basslar kickleri kesecek düzeyde olmadan ayarları nasıl yapacağımı veya en iyi ayarlar neler trap vs için anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim ben tam bulamadım hala anlamiyorum fazla

brobaba290

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
REDMİ Note8 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
18
Ben en bastakileri yükseltip ortaya doğru kızıyordum ortadaki en kısımda oluyordu ben öyle dinliyordum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-03-09-15-29-31-430_com.miui.misound.jpg
    Screenshot_2020-03-09-15-29-31-430_com.miui.misound.jpg
    146,9 KB · Görüntüleme: 4
Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Ekolayzır dan ziyade Kulaklık model seçimi daha çok etkiliyor sesi. Kulaklığa uygun bir seçim yapmak gerek. Örneğin iphone kulaklıklar ile dinlerken Renkli Sürüm ayarına alıyorum, Philips kulaklıklar ile standart kulaklık ayarına alıyorum, Xiaomi kulaklırla dinlerkende Gençlik sürümüne alıyorum.

Ekolayzır konusunda ise yukarıdaki arkadaşımıza katılıyorum, Orta kısımdaki sesler genelde gürültü ve bozulma oluştururlar bu yüzden bunların diğerlerine göre biraz daha kısık olması daha faydalı olacaktır.

Ben genelde aşağıdaki şekilde kullanıyorum.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ayrıca şöyle de bir şey var, müzik öyle birşey ki her insan farklı hisseder ve duyar. Buna bir çok etken neden olabilir, kulaklığın kendisi, yaş, kulak durumu, bulunulan ortam, dinlenilen müzik dosyası vs. Bu nedenle bu tür standardı olmayan şeyleri kişinin kendisinin belirlemesi ve ayarlamasını hep tavsiye ederim.

Oyla:
Üst Alt