Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O cihazda OIS var. EIS'den daha iyi donanımsaldır. EIS çekilen videoyu kırparak yazılımsal yapar o yüzden 4k desteklemez genellikle. OIS sensörde çalışır donanımsaldır daha iyidir.
O cihazda OIS var. EIS'den daha iyi donanımsaldır. EIS çekilen videoyu kırparak yazılımsal yapar o yüzden 4k desteklemez genellikle. OIS sensörde çalışır donanımsaldır daha iyidir.
Mesela fotoğraf konusundaki EIS aslında bir sistem bile değil sadece isoyu ve dolasıyıla pozlama hızını arttırmaya çalışıyordu. Ois önemliydi fotoda.
Ama videodaki Ois hiçbir zaman EIS yerini tutamıyor, yanlardan kırparak taviz de verse özellikle gündüz koşullarında iyi bir işlemci ile görüntü anlık olarak gerçekten güzel işleniyor.
Benim burdaki Çekincem bu Mi15T nin işlemcisinin bu işleme yetmeyip EIS videoyu 1080p ile mi çekiyor, diyeydi.
Zira incelemenin birinde adam hgızlıca öyle bişiyler diyip geçti.
Bunu en iyi cihazın sahipleri bilir diye buraya sordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gmsarenada buldugum şu görüntüyle anladım ki,
EIS 4K@30fps olarak var, ama
Steadyshot diye bir mod daha varmış Mi15T'de. daha mı çok kenarlardan kırpıyor bilmiyorum ama ek birşey yapıyor, onu da ancak 1080pde yapıyor anladığım kadarıyla?
Soru işareti koyuyorum zira Telefona şu an sahip olan birinin çat diye cevap verebileceği bir konu )))