Sohbet Eğlenceli Oyun Fall Guys :)

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Biliyorsunuz ki son zamanlarda canlı yayın platformlarında ve YouTube'da Fall Guys çılgınlığı yaşanıyor. Oyunu oynayan 3-4 kişiyi izledim YT'dan, çok hoşuma gitti. Valla ne yalan söyleyim 38₺'ye kıyıp aldım oyunu. Gerçekten de eğlenceli. Aranızda Fall Guys oynayan varsa ekip olarak oynayabiliriz...

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Konuyla alakasız olacak ama Rogue Company diye de bir oyun çıkmış hocam drop ile düşüyormuş sanırım biraz oynadım sardı ve fena değil takımla eğlenceli oluyor oda denenebilir bu dediğinizede bakacağım çok adı geçiyordu youtube ana sayfamda hiç bakmamıştım.

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuyla alakasız olacak ama Rogue Company diye de bir oyun çıkmış hocam drop ile düşüyormuş sanırım biraz oynadım sardı ve fena değil takımla eğlenceli oluyor oda denenebilir bu dediğinizede bakacağım çok adı geçiyordu youtube ana sayfamda hiç bakmamıştım.
Hocam bunu yeni duydum ben. Ücretsiz mi? Ücretli ise fiyat nedir?

mattenz

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
0
Hocam bunu yeni duydum ben. Ücretsiz mi? Ücretli ise fiyat nedir?

Ücretsiz bir oyun normalde twitchde drop düşüyormuş tıpkı valorant gibi ama kolay düşüyor diyorlar hocam.Hirez Studios'un yayımcılığını yaptığı bir oyun fena değil, grafikleri felan tps modunda 4 tane farklı yeteneğe sahip ajanlarla oynuyoruz arena oyunu yani fakat gayet keyifli. Oyunu çıkmadan oynayıp deneyimlemek için 50 liradan 200 liraya kadar çıkan paketler var çeşitli skinler içeriyor onlardan edinerek girebiliyorsunuz aklınız yatarsa veya drop düşüredebiliyorsunuz. Sürekli güncel tutuluyor daha geçen gün yeni harita gelmişti mesela.

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valorant'ı bilmiyorum hocam. Olağanüstülük içeren savaş oyunları beni pek sarmıyor.

Üst Alt