Yardım EEA Avrupa Kararlı Sorunu

Alper99

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper metin
Cihazım
Mi Note 10
Konular
5
Selamlar arkadaşlar,

1 hafta önce mi note 10 aldım.Cihazı aldığım gün ota üzerinden 11.0.17 güncellemesi geldi bende doğal olarak yapmış bulundum.Forumdan gördüğüm kadarıyla 11.0.17 güncellemesi geri çekilmiş.Mi sitesinden de baktığımda son sürüm 11.0.16 olarak görünüyor.Benim 17 sürümde olmam sorun olur mu ? Android 10 güncellemesi ben bu versiyonda iken gelir mi? Cihazı sıfırlamadan ota ile bir önceki sürüme dönmem gerekir mi? Son olarak global cihazlara android 10 güncellmesi geldi avrupaya neden gelmedi.Araştırdığım kadarıyla Avrupa kararlı güncelleştirmeleri hep daha önce almış bu sefer neden öyle olmadı.Bu doğrultu da komple global sürüme geçmeme gerek var mı yoksa eea'damı kalmalıyım?

Şimdiden teşekkürler.

61celal61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Celal
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
17 sürümünde sorun olduğu için geri çekilmiş olabilir siz de bu sürümde olduğunuz için sorunlar çıkabilir ki eğer varsa, takipte kalın yeniden düzelmiş olarak yayınlandığı zaman güncelleyiciden en son paketi indir dersiniz düzelmiş olanı iner yüklenir ota dan, android 10 güncellemesi eğer gelecekse her türlü gelir merak etmeyin, ota ile bir önceki sürüme dönemezsiniz, cihazınızın BL kilidi açık olması lazım dönebilmek için, açarsanız delta hariç garantisi varsa garanti iptal oluyo diye biliyorum, global ile eea sürümü arasındaki fark yok denecek kadar az diye biliyorum

Oyla:

Alper99

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper metin
Cihazım
Mi Note 10
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
17 sürümünde sorun olduğu için geri çekilmiş olabilir siz de bu sürümde olduğunuz için sorunlar çıkabilir ki eğer varsa, takipte kalın yeniden düzelmiş olarak yayınlandığı zaman güncelleyiciden en son paketi indir dersiniz düzelmiş olanı iner yüklenir ota dan, android 10 güncellemesi eğer gelecekse her türlü gelir merak etmeyin, ota ile bir önceki sürüme dönemezsiniz, cihazınızın BL kilidi açık olması lazım dönebilmek için, açarsanız delta hariç garantisi varsa garanti iptal oluyo diye biliyorum, global ile eea sürümü arasındaki fark yok denecek kadar az diye biliyorum
Cihazım garantili değil yurtdışı.Malum işlemde yeni yapıldı.Cihazı eşim kullanıyor bende kontrol ediyorum ama 17 sürümünde herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Var olan 17 sürümü revize edilip tekrar ota üzerinden gelir diyorsunuz yani.Cihazın bl kilidi açık bu arada.

Oyla:

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Resmi sürüm yüklüyse merak etmeyin, güncelleme gelir, yüklersiniz. Güncelleme gelirse imei silinmez. Sadece telefon menüsünden sıfırlamayın/formatlamayın

Oyla:

Alper99

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper metin
Cihazım
Mi Note 10
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resmi sürüm yüklüyse merak etmeyin, güncelleme gelir, yüklersiniz. Güncelleme gelirse imei silinmez. Sadece telefon menüsünden sıfırlamayın/formatlamayın
Genelde yorumlarda globale göre avrupaya daha önce güncellemeler geliyor deniliyor.Globale android 10 gelmiş bana gelmeyince acaba geri çekilen sürümde olduğum için mi gelmedi diye sormak istedim.Global ile ilgili heryerde android 10 konusunda bilgi var ama resmi eea kararlı sürüm ile ilgili hiç haber ve bilgi olmaması enteresan geldi.

Oyla:

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Global kullandığım için o konuda bilgim yok, ama global daha çok kullanıldığı için daha fazla bilgi veriyor olabilirler

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2