Yardım EDXposed magisk hatasi

sekullarx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Efe
Cihazım
Galaxy J7 Duo
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
CustomRomSamsung, Android 10
Telefon Modeli
J720F
Bootloader Kilidi
Açık
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Riru guncel ancak boyle bir hata aliyorum, sebebi nedir? Birde LSPosed uzerinden kursbilecrgim kisisellstirme modulu onerirmisiniz

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.260
EDXposed, bir Magisk modülüdür ve bazı durumlarda yükleme sırasında hatalar oluşabilir. EDXposed Magisk hatasıyla karşılaştıysanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Magisk sürümünüzü kontrol edin: EDXposed, Magisk 19.0 veya daha yeni bir sürümü gerektirir. Eğer Magisk sürümünüz eskiyse, öncelikle Magisk'i güncelleyin.
  2. EDXposed modülünü yeniden yükleyin: EDXposed modülünü Magisk Manager'da bulunan "Modules" bölümünden kaldırın ve ardından yeniden yükleyin.
  3. Diğer modülleri devre dışı bırakın: EDXposed'in diğer Magisk modülleriyle uyumsuzluk sorunları yaşayabileceği bilinmektedir. EDXposed'i yüklemeye çalışırken, diğer modülleri devre dışı bırakmayı deneyin.
  4. Yeni bir EDXposed sürümü arayın: Eğer EDXposed sürümünüz eskiyse, yeni bir sürüm arayın. Yeni bir sürümü yüklemek sorunu çözebilir.
  5. Geliştiriciye başvurun: Eğer yukarıdaki adımları denediyseniz ve hala EDXposed hatası alıyorsanız, EDXposed geliştiricisine başvurun. Sorunla ilgili yardım alabileceğiniz bir destek forumu veya yardım sayfası olabilir.
Bu işlemleri yapmadan önce, yedekleme almanızı öneririm. Ayrıca, cihazınızın garanti süresinin geçtiğinden emin olun ve gereken tüm adımları dikkatlice takip edin. Aksi takdirde, cihazınıza zarar verebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt