Yardım EDL modunda rom yukleme

Ahmetbilgic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi5
Konular
4
Herkese kolay gelsın. Foruma daha yenı katıldım ve miuı ılk defa kullanıyorum. Gıttıgıdıyordan mı 5 32 gb aldım. Uzerınde 7.2.8.0.0 cın global ısımlı fake rom var. Mıuı 8 yukleyebılmem ıcın ılla bootloader kılıdının acık olmasımı gereklı. Bır yerde kılıt acılmadan edl modunda yuklenebılecegını yazıyordu. Telefon edl ve fastboot moduna gırıyor ancak emın olamadıgım ıcın hıc deneme yapmadım. Yardımcı olabılırsenız sevınırım. Iyı forumlar

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Herkese kolay gelsın. Foruma daha yenı katıldım ve miuı ılk defa kullanıyorum. Gıttıgıdıyordan mı 5 32 gb aldım. Uzerınde 7.2.8.0.0 cın global ısımlı fake rom var. Mıuı 8 yukleyebılmem ıcın ılla bootloader kılıdının acık olmasımı gereklı. Bır yerde kılıt acılmadan edl modunda yuklenebılecegını yazıyordu. Telefon edl ve fastboot moduna gırıyor ancak emın olamadıgım ıcın hıc deneme yapmadım. Yardımcı olabılırsenız sevınırım. Iyı forumlar

sağlıklı sıkıntsız bir şekilde rom yüklemek istiyorsanız BL Kilidini açmanızı öneririm.BL kilidi açık olmadan EDL modda rom yüklemek bilgi gerektirir.Yani işin içinden çıkılmaz bir hal alabilir EDL Modda rom yüklemek,Forumda BL kilidini açmadan EDL Modda rom yüklemeyle alakalı konular var foruma bakarsanız bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
Oyla:

Ahmetbilgic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi5
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevabınız ıcın tesekur ederım. Zaten kılıdı acmak ıcın basvuruda bulunmustum bugun msj geldı. Artık unlock yapıp yuklemeyı deneyecem.

Oyla:

frukocuk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
null
Cihazım
null
Meslek
null
Konular
0
banada unlock için mesaj geldi. çin developer modunu indirdim fakat cihaz kurmuyor hata alıyorum çözemedim bi türlü

Oyla:

telsizsaz2030

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
man
Cihazım
redmi note 3
Konular
2
Mesaj geldikten sonra fasboot modunda kilidi kaldırın.kilit kaltıktan sonra edl modun da mi flash tool ile rom yüklemesini yapabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt