Soru Edl modunda mi5s nasıl rom yüklerim?

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
Edl modunda nasıl rom yükleniyor ve bu modda rom yüklemenin mi flash ile rom yüklemek ten farkı nedir ?

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
Umarim bu sekilde kullanmaya devam edersiniz hocam :) Yinede dikkat etmekte fayda var hepimizin basina gelebilir. Fakat net olarak sorunun kaynagi belli oldu mu hocam?
Aslında oldu hocam mi flash temiz kurulum yapmıyormuş kernek kalıntıları silinmiyor ve rom kurunca romun kendi kerneli kullaniliyormus gibi gorukuyor ama aslinda eski bozuk kernel kullaniliyir twrpden miui pro kurunca ustune tekrardan wipe yapmadan miui pro kurunca bu bozuk kernelleri siliyor benin tahminimce böyle ve sorun cozuluyor.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Aslında oldu hocam mi flash temiz kurulum yapmıyormuş kernek kalıntıları silinmiyor ve rom kurunca romun kendi kerneli kullaniliyormus gibi gorukuyor ama aslinda eski bozuk kernel kullaniliyir twrpden miui pro kurunca ustune tekrardan wipe yapmadan miui pro kurunca bu bozuk kernelleri siliyor benin tahminimce böyle ve sorun cozuluyor.

Peki hocam paylaştığınız için sağolun, Bende Mi5s konularında gördüğüm kadarıyla dediğiniz gibi Herşeyin sıfırlanmadığı söyleniyordu Mi Flash ile flashlayınca. Gerçekten garip bir durum. Acaba servis cihazlara nasıl müdahale ediyor bunu merak etmeye başladım.

Twrp daha kesin çözüm oldu ya Mi Flash'a göre, ne desem bilemedim :D Twrp candır, gerisi heyacan :)

Oyla:
Üst Alt