Yardım EDL Mod Test pointlerin bozulduğu nasıl anlaşılır ?

eyuboo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eyüp
Cihazım
Poco x4 Pro
Konular
7
Poco X4 Pro 5G Telefonu edl moda almak istedim fakat bu işlerde acemi olduğum için alamadım hayatımda ilk defa telefonun arka kapağını söktüm sonra test pointlerine dandik ucu sivri olmayan yamuk bir cımbız ile kısa devre yapıp edl moda almak istedim cımbız düz olmadığı için tam dokunduramadım herhalde fakat bir türlü aygıt yöneticisinde görmüyor port defalarca denedim olmadı iki uçlu tel ile denedim gene olmadı muhtemelen benden kaynaklı bir durum test pointlerin bozulduğu nasıl anlaşılır kolay kolay bozulur mu? resimde görüldüğü gibi üstlerinde çizikler oluştu zorlamaktan

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Siz bu cihazı çöp etmek üzeresiniz bilginiz olsun. Tabiki kolay bozulur. Edl ye almak için o noktalara delik açanları gördü bu gözler. Sonrasında yeniden yol çekilecek. Edl moda alma sebebiniz nedir zaten bu cihaz no auth değil işlem yapamazsınız yetki ister. Yanlış hatırlamıyorsam mi hesabı vardı bu cihazda ama yanlış yoldasınız.

eyuboo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eyüp
Cihazım
Poco x4 Pro
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siz bu cihazı çöp etmek üzeresiniz bilginiz olsun. Tabiki kolay bozulur. Edl ye almak için o noktalara delik açanları gördü bu gözler. Sonrasında yeniden yol çekilecek. Edl moda alma sebebiniz nedir zaten bu cihaz no auth değil işlem yapamazsınız yetki ister. Yanlış hatırlamıyorsam mi hesabı vardı bu cihazda ama yanlış yoldasınız.
Hocam dediğiniz gibi EDL moda alma sebebim mi hesabını bypass yapmak siz ve bazı bu işten anlayan insanlar Poco X4 Pro için çoğu kişi server oluyor sadece diyorlar çoğu da bypass oluyor diyorlar bypass olduğuna dair 1 tane video gördüm o da edl moda alıp android multi tool ile bypass ediyordu dün diğer test pointlerine dokunayım dedim kıvılcım çıktı hafif sonra telefonun şarjı bitti şarja taktım telefon sorunsuz çalışıyor ama bozulup bozulmadığı belli değil şarj full şu anda anı kapandı kıvılcım çıktıktan sonra tekrardan çalıştı kısa devre yaptı herhalde ve tekrardan mi hesabı isteyen yerde şu an

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam dediğiniz gibi EDL moda alma sebebim mi hesabını bypass yapmak siz ve bazı bu işten anlayan insanlar Poco X4 Pro için çoğu kişi server oluyor sadece diyorlar çoğu da bypass oluyor diyorlar bypass olduğuna dair 1 tane video gördüm o da edl moda alıp android multi tool ile bypass ediyordu dün diğer test pointlerine dokunayım dedim kıvılcım çıktı hafif
sonra telefonun şarjı bitti şarja taktım telefon sorunsuz çalışıyor ama bozulup bozulmadığı belli değil şarj full şu anda anı kapandı kıvılcım çıktıktan sonra tekrardan çalıştı kısa devre yaptı herhalde ve tekrardan mi hesabı isteyen yerde şu an
Dostum bak sadece bu işe özel değil internete her video senin sorununu çözmek için atılmıyor. Yani asıl amaç tıklanma sayısı, izlenme geliri vs. vs bu cihaz yetki ister. Bu cihaza biz yetkili hesap olmadan yazılım atamıyoruz ama siz bypass için uğraşıyorsunuz. Kıvılcım çıktı vs. diyorsunuz. Ana karta zarar verseniz ne olacak? Bu cihazın bypass ücretine aynı cihazdan alamazsın. Mesele burada bizim para kazanmamız değil zaten komisyonu düşük işlem. Ama asıl mesele milli servetin ziyan olmasıdır. Yapmayın bu cihaz bypass olmaz. En azından sizin izlediğiniz gibi olmaz.

Son düzenleme:

eyuboo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eyüp
Cihazım
Poco x4 Pro
Konular
7
Dostum bak sadece bu işe özel değil internete her video senin sorununu çözmek için atılmıyor. Yani asıl amaç tıklanma sayısı izlenme geliri vs.vs bu cihaz yetki ister. Bu cihaza biz yetkili hesap olmadan yazılım atamıyoruz ama siz bypass için uğraşıyorsunuz. Kıvılcım çıktı vs
Diyorsunuz. Anakarta zarar verseniz ne olacak? Bu cihazın bypass ücretine aynı cihazdan alamazsın. Mesele burada bizim para kazanmamız değil zaten komisyonu düşük işlem. Ama asıl mesele milli servetin ziyan olmasıdır. Yapmayın bu cihaz bypass olmaz. En azından sizin izlediğiniz gibi olmaz.
Haklısın abi ben parasında değilim de bilmiyorum abi telefonu sökmez olaydım keşke cahillik işte benimkisi kendim yapmak istedim heves ettim diye

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Haklısın abi ben parasında değilim de bilmiyorum abi telefonu sökmez olaydım keşke cahillik işte benimkisi kendim yapmak istedim heves ettim diye
cihaz halen şifre ekranına gidiyorsa kıvılcım vs. sonra çalışıyorsa güzelce kapatın kapağını server dan kaldırılır. Hem cihaza hem zamana hem de emeğinize yazık.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Cihazin boot kilidi açık mı hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boot kilidi açık ise aosp tabanlı rom kurup cihazı kullanabilirsiniz ama MIUI geçiş yapınca yine çıkar kilit olayı

eyuboo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eyüp
Cihazım
Poco x4 Pro
Konular
7
cihaz halen şifre ekranına gidiyorsa kıvılcım vs. sonra çalışıyorsa güzelce kapatın kapağını server dan kaldırılır. Hem cihaza hem zamana hem de emeğinize yazık.
Abi kıvılcımı yanlış test pointine dokunduğum için yaptı şu an telefon sorunsuz çalışıyor şarj vs alıyor sadece şifre ekranında dediğin gibi bunun tek çözümü server

Üst Alt