Yardım EDL ile rom atmak

apn0s

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çınar
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Merhabalar, Xiaomi 13 Ultra telefonum var. Direnç işlemi yapılmamış, server kayıtlı telefonumda global ROM var. Fakat ben Xiaomi EU ya da Çin ROM'u gibi Xiaomi'nin kendi uygulamalarının olduğu ROM atmak istiyorum. Ancak, BL kilidi açmaya çalışırken "Cihazınızla Xiaomi hesabınızın bölgesi uyuşmuyor" diyerek açmama izin vermiyor. Ben internetten araştırdım, EDL mode ve yetkili hesabı ile ROM atabilir miyim? Ayrıca, EDL mode için telefonun içinin açılması zorunlu mu, yoksa internette görmüştüm ki Type-C kablosunun 2 kablosunu kısa devre yaptırıp telefonun içini açmadan kullanarak da yapılabiliyor mu?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Kapak açmadan yetkili hesap ile edl moda alınır. Kablo yöntemleri işe yaramaz. Cihazınız muhtemelen çin model ve yetkili hesap ücreti bu cihazlar için çok yüksek. Global ise sorun yok. Eu rom kilit kapalı yüklenmez. Çin model ise diğer global romlarda kilit kapalı yüklenmez.

apn0s

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çınar
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kapak açmadan yetkili hesap ile edl moda alınır. Kablo yöntemleri işe yaramaz. Cihazınız muhtemelen çin model ve yetkili hesap ücreti bu cihazlar için çok yüksek. Global ise sorun yok. Eu rom kilit kapalı yüklenmez. Çin model ise diğer global romlarda kilit kapalı yüklenmez.
Peki çin rom yüklemek istiyorum çok pahalıya patlar mı ?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

apn0s

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çınar
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Cihaz çin heralde içinde global rom var ama güncelleme falan almıyor. Herhangi bir tamirciye gitsem yapabilirlermi ücreti önemli değil.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Cihaz çin heralde içinde global rom var ama güncelleme falan almıyor. Herhangi bir tamirciye gitsem yapabilirlermi ücreti önemli değil.
işten anlaya biriyse yapar. Biraz teferruatlı bir iş. Şu sıkıntılı günlerde çin yetkili hesaba herkes kolay erişemiyor. Biz buluyoruz ama şu günlerde yapmıyoruz. Size tavsiyem Gittiği yere kadar kullanın. Sonrasında satın değiştirin ve bir daha da global olmayan cihazları almayın.

apn0s

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çınar
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Öğrenci
Konular
2
işten anlaya biriyse yapar. Biraz teferruatlı bir iş. Şu sıkıntılı günlerde çin yetkili hesaba herkes kolay erişemiyor. Biz buluyoruz ama şu günlerde yapmıyoruz. Size tavsiyem Gittiği yere kadar kullanın. Sonrasında satın değiştirin ve bir daha da global olmayan cihazları almayın.
Tamamdır hocam sağolun iyi forumlar.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Şu günlerde auth hesapları xiaomi kapatıyor. Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Günlük zam geliyor. Bir süre takipte olun. Ortalık biraz sakinleşirse yaptırın ya da yaparız. Normalde dönmezse de satın değiştirin. İyi forumlar

relivetr46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail Dağlı
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
2
Şu günlerde auth hesapları xiaomi kapatıyor. Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Günlük zam geliyor. Bir süre takipte olun. Ortalık biraz sakinleşirse yaptırın ya da yaparız. Normalde dönmezse de satın değiştirin. İyi forumlar
hocam bu çin yetkili muhabbetti sizce ileride ucuzlar mı ? durum çok mu vahim? eskiden böyle şeyler yaşandı mı ? daha da ötesi çin 15 ultra mı 2 yıl sonra da olsa kilidini açabilir miyim ? server kaydını ileri de bl açarsam o zaman yaptırırım diyordum şuan da öyle sizce hata mı yapıyorum ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de bu cihaza neden fake rom çıkmıyor ileride çıkar mı ? çok soru sordum biliyorum hocam kusura bakmayın her şey bu çin cihazları özellikle de elimde olan bela telefon yüzünden

Son düzenleme:
Üst Alt