Soru Earbuds ses az geliyor

keremcu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Oppo Reno a15
Konular
1
Merhabalar, yakışık 1 yıldır xiaomi earbuds kullanıyorum. Üründen oldukça memnunum fakat geçen haftadan beri bir şey fark ettim: kulaklığı kutusundan çıkardığım zaman doğrudan telefonuma bağlanıyor ve ses iki kulaklıktan da eşit miktarda az geliyor. Ses en sonda olsa bile yüksek gelmiyor. Fark ettiğim başka bir şey de normalde sesi yükseltirken çıkan "Yüksek sesle müzik dinlemek zarar verebilir" uyarısı ekranda çıkmıyor.

Kulaklıkları kapatıp açmayı denedim, işe yaramadı. Bluetooth eşleşmesini kaldırıp tekrar sıfırdan bağlandığım zaman eski haline döndüğünü, düzeldiğini gördüm.

Kutusuna tekrar koyup çıkardığım zaman yine aynı sorunla karşılaştım. Eşleşmeyi kaldırıp tekrar bağlanınca sorun çözülüyor ama her kullanacağım zaman bunla uğraşmak istemiyorum. Bir çözümü var mıdır? Neyi yanlış yapıyorum?

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Ayarlar > Ek ayarlar > Geliştirici seçeneklerinden "mutlak sesi devre dışı bırak" gibi bi seçenek vardır onun tikini kaldır.
Geliştirici seçenekleri aktif değilse miui sürümüne üst üste bas aktif olur.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Ayarlar > Ek ayarlar > Geliştirici seçeneklerinden "mutlak sesi devre dışı bırak" gibi bi seçenek vardır onun tikini kaldır.
Geliştirici seçenekleri aktif değilse miui sürümüne üst üste bas aktif olur.
Android 11 ile geliştirici seçeneklerinde bu seçenek yok artık. Bluetooth kulaklık bağlanınca bluetooth menüsüne mutlak sesi devre dışı bırak tuşu geliyor ve artık bunu devre dışı bırakmak sesi arttırmıyor aksine düşürüyor.

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Android 11 ile geliştirici seçeneklerinde bu seçenek yok artık. Bluetooth kulaklık bağlanınca bluetooth menüsüne mutlak sesi devre dışı bırak tuşu geliyor ve artık bunu devre dışı bırakmak sesi arttırmıyor aksine düşürüyor.
Sürümünü bilmiyordum, doğrudur.

Üst Alt