- Adım
- Kerem
- Cihazım
- Oppo Reno a15
- Konular
- 1
Merhabalar, yakışık 1 yıldır xiaomi earbuds kullanıyorum. Üründen oldukça memnunum fakat geçen haftadan beri bir şey fark ettim: kulaklığı kutusundan çıkardığım zaman doğrudan telefonuma bağlanıyor ve ses iki kulaklıktan da eşit miktarda az geliyor. Ses en sonda olsa bile yüksek gelmiyor. Fark ettiğim başka bir şey de normalde sesi yükseltirken çıkan "Yüksek sesle müzik dinlemek zarar verebilir" uyarısı ekranda çıkmıyor.
Kulaklıkları kapatıp açmayı denedim, işe yaramadı. Bluetooth eşleşmesini kaldırıp tekrar sıfırdan bağlandığım zaman eski haline döndüğünü, düzeldiğini gördüm.
Kutusuna tekrar koyup çıkardığım zaman yine aynı sorunla karşılaştım. Eşleşmeyi kaldırıp tekrar bağlanınca sorun çözülüyor ama her kullanacağım zaman bunla uğraşmak istemiyorum. Bir çözümü var mıdır? Neyi yanlış yapıyorum?
Kulaklıkları kapatıp açmayı denedim, işe yaramadı. Bluetooth eşleşmesini kaldırıp tekrar sıfırdan bağlandığım zaman eski haline döndüğünü, düzeldiğini gördüm.
Kutusuna tekrar koyup çıkardığım zaman yine aynı sorunla karşılaştım. Eşleşmeyi kaldırıp tekrar bağlanınca sorun çözülüyor ama her kullanacağım zaman bunla uğraşmak istemiyorum. Bir çözümü var mıdır? Neyi yanlış yapıyorum?