Yardım Earbuds basic 2 sağ kulaklık sorunu

ramirez61

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Iphone
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Ios12
Telefon Modeli
Iphone
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba, iyi akşamlar herkese.

Bugün kardeşime aldığım earbudslar geldi. Kardeşim kutudan çıkartırken tek tek çıkartmış ve sanırım önce sol kulaklığı çıkartmış. Şuanda sağ kulaklığı kutudan çıkarttığımda da düğmesine bastığımda da hiçbir tepki yok. Resetlemeyi denedim, sol taraf resetlendi sanırım ama sağ tarafın ışığı bile yanmadığı için resetlenip resetlenmediğini bilemiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Nobita Nobi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doraemon
Cihazım
POCO X3
Konular
16
Hocam bunu denedim etkisi olmadı. Youtube da bir kaç video daha izledim, onları da denedim tık yok.
Hocam ilk denemede bendede öyle olmuştu ama aynı sorun ile karşılaştım 2.ye denedim oldu basılı tutarken kutuya koyun.

Oyla:

ramirez61

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Iphone
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ilk denemede bendede öyle olmuştu ama aynı sorun ile karşılaştım 2.ye denedim oldu basılı tutarken kutuya koyun.
Vallahi akşam 6’da eve geldiğimden beri deniyorum aynısını Sıfır aldığım için bozuk olma ihtimalini aklıma getirmek de istemiyorum. Kardeşim kargodan çıkartırken kutusunu da yırtmış malesef. Kutusu yırtık halde iade alırlar mı eğer çalıştıramazsam?

Oyla:

Nobita Nobi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doraemon
Cihazım
POCO X3
Konular
16
Vallahi akşam 6’da eve geldiğimden beri deniyorum aynısını Sıfır aldığım için bozuk olma ihtimalini aklıma getirmek de istemiyorum. Kardeşim kargodan çıkartırken kutusunu da yırtmış malesef. Kutusu yırtık halde iade alırlar mı eğer çalıştıramazsam?
Hocam bende işe yaramıştı ama çok sevinmiştim ama sizde işe yaramadı üzüldüm.

Oyla:
Üst Alt