Sohbet E- ticaret sitesi acma

Hesene.72

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi note 10 pro
Konular
14
Arkadaşlar ben e ticarette adım atmak istiyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı kendi sitemi açmayı düşünüyorum

yigitboz34

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yiğit
Cihazım
note 8 pro
Konular
0
Size tavsiyem ilk önce bol bol araştırma yapın. 1-2 gün araştırıp atılmayın. Derinlemesine araştırın çünkü hazır e-ticaret kitleri satanlar size yardımcı olacaklarını söylerler ve olmazlar. Kimse olamaz çünkü ticaret işi kişinin kendinde bitiyor. Uzun bir süre araştırın sonra atılın derim.

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Sizi baştan demotive etmiş olmayayım fakat ticaret işi biraz şans ve biraz da fazla emek gerektiren bir iş. Site açmakla bu işe başlamak yerine eğer daha önce hiç ticaret deneyiminiz olmadıysa su bile olsa bir şey alıp satın.
Site işi biraz tuzlu ve zor bir iş. Instagram, Facebook hatta Letgo, Sahibinden gibi sitelerde satış yapmaya çalışın. Eğer yoğun talep varsa kendinizi/işinizi geliştirip site açma gibi yöntemlere başvurabilirsiniz.

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Reklam lazim sponsor lazim yada en basiti saglam bir takipçi kitleniz bari olsa sosyal medyada bir nebze oda yeter, e ticaret işi öyle kolayda değil yani, herkesin sizi bilmesi sitenin isim yapması lazim önce saticilar ürünlerini satışa koymali sitede ürünlerini sonra alicilari cekmelisiniz buda güç bir durum 1000 lerce e ticaret sitesi var yani kisaca hayallerinizi kirmak gibi olmadi umarim keşke olsa yani istediğiniz ama para, sponsor, takipçi vs vs lazim öncelikle size

Üst Alt