Yardım e-imza cihazı & type c & mi6

asepam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sezgin
Cihazım
mi 6
Meslek
Mühendis
Konular
2
herkese merhaba arkadaşlar,
bir devlet kurumunda görev yapıyorum. artık imzalar e-imza cihazı ile yapılmakta, daha önceki telefonum note3 ile otg kablosu ile e-imza cihazını bağladığımda imza atabiliyordum.
geçen hafta mi 6 aldım uygun otg kablosuda aldım fakat ilgili belge sisteminde e imza çalışmıyor(takılı imza cihazı yoktur diyor.) cihazın üreticisi ile görüştüm , cihazın android sistemine tanıtmak için herhangi bir android driveri olmadığını söyledi.

note 3 te herhangi bir ek programa gerek duymamıştım . rusya stock rom yüklü ve root lu idi.

mi 6 da stabil rom yüklü unlock ve root yapamadım.

telefonumun e-imza cihazını görmemesinin nedeni ne olabilir ? bu konuda bilgisi-ilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.teşekkürler.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam denemissiniz siz ama yinede sorayim belirtmediginiz icin, aldiginiz Otg kablosunu flash bellek ile denediniz mi? Kabloda sorun olmasin. Bu cihazi hic gormedigim icin yorum yapamıyorum ama, fazla guc cektigi icin de çalışmıyor olabilir mi? Misal bir arkadas Oneplus 3T de Otg kablosu ile 2.5 inc HDD bile calistigini söylemişti, fakat Mi6da calismadigini belirtmisti. Mi6da farkli cihaz baglayip deneyen arkadaslar daha iyi yardimci olacaklardir.

Oyla:

asepam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sezgin
Cihazım
mi 6
Meslek
Mühendis
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
usb bellek çalışıyor. e imza cihazı usb bellek gibi bir cihaz içinde simkart gibi bir kart var.

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
usb bellek çalışıyor. e imza cihazı usb bellek gibi bir cihaz içinde simkart gibi bir kart var.

Anladım hocam, farklı ürünleri cihaza takıp deneyen arkadaşlar yorum yapabilirler sanırım ancak.

Oyla:
Üst Alt