Soru Dynamic system update şeklinde pixel experience gsi rom nasıl yüklenir

ervinnasiri

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ervin Nasiri
Cihazım
Gm 21 Plus
Konular
8
Dynamic system update şeklinde pixel experience gsi rom nasıl yüklenir

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Öncelikle, Dynamic System Update özelliğinin kullanılabilmesi için cihazınızın A/B Partitions desteğinin olması gerekiyor. Eğer cihazınızın A/B Partitions desteği varsa, aşağıdaki adımları takip ederek Pixel Experience GSI ROM nasıl yüklenir öğrenebilirsiniz:

Adım 1: GSI Rom dosyasını indirin
İlk olarak, indirebileceğiniz birçok Pixel Experience GSI ROM sürümü vardır. Google Arama motorlarından istediğiniz sürümün ismini aratarak indirmiş olduğunuz dosyayı cihazınıza aktarın.

Adım 2: TWRP Recovery Modu kurulumu
TWRP Recovery indiriyoruz ve eğer cihazınızda TWRP Recovery modu yüklü değilse öncelikle cihazınıza yüklemelisiniz. Bunun için TWRP Recovery indiriniz ve işletim sistemine göre cihazınıza uygun Flashtool yardımıyla yükleyebilirsiniz.

Adım 3: Bootloader Kilidini Açma
Eğer bootloader kilidi kapalıysa, Pixel Experience GSI ROM kurulumuna başlamadan önce cihazınızın Bootloader kilidini açmanız gerekmektedir. Aksi halde işlem tamamlanamaz.

Adım 4: Dynamic System Update Özelliğini Açma
TWRP Recovery Mod kullanarak, telefonunuzun Dynamic System Update özelliğini açın. Bunun için Recovery'de Advanced > Terminal bölümüne girin ve aşağıdaki komutları sırasıyla girin:

adb shell
cd /vendor/etc
echo sys.update.dynamic_partitions=true >> vendor_build.prop

Adım 5: GSI ROM'u Yükleyin
Pixel Experience GSI ROM dosyasını flaşhlamak için, yukarıda açıklanan adımları takip ederek TWRP modunda "Install" bölümüne geçin ve indirdiğiniz ROM dosyasını seçin. ROM dosyasının yükleme işlemi birkaç dakika sürebilir.

Adım 6: Sistemi Yeniden Başlat
GSI ROM başarıyla yükledikten sonra, TWRP modunda "reboot" bölümüne gidin ve "system" bölümüne tıklayıp işlemi tamamlayın.

Bu adımları takip ederek, Pixel Experience GSI ROM yükleme işlemi başarıyla tamamlanmış olacaktır. Ancak, bu işlemin riskli olduğunu unutmayın ve cihazınızda oluşabilecek herhangi bir hasardan dolayı sorumluluk size aittir. Bu nedenle, işlem öncesi tüm yedeklemelerinizi ve gereken önlemleri aldığınızdan emin olun.

Üst Alt