Yardım Duvar kağıdı rengi değişiyor

Yolcu34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Note 8 pro
Konular
36
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global rom
Telefon Modeli
F5
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Duvar kağıdını değiştirip fotoğraf yapayım dedim. Fotoğrafın kalitesi yerle bir oldu renkler bile soluklaştı. Hangi fotoğrafı yaparsam yapayım aynı oluyor renkler gidiyor. Bunu nasıl çözebilirim ? Orijinal fotoğraf gibi olsun istiyorum duvar kağıdı da

Bünyaminn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bunyaminss
Cihazım
Redmi note 9
Konular
5
Duvar kağıdını değiştirip fotoğraf yapayım dedim. Fotoğrafın kalitesi yerle bir oldu renkler bile soluklaştı. Hangi fotoğrafı yaparsam yapayım aynı oluyor renkler gidiyor. Bunu nasıl çözebilirim ? Orijinal fotoğraf gibi olsun istiyorum duvar kağıdı da
Cihaz karanlık moddayken bu yaşanabilir eğer böyleyse ayarlardan daha fazla karanlık mod ayarına girip duvar kağıdını karanlık moda ayarlayı kapatmayı deneyin

Oyla:

Yolcu34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Note 8 pro
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz karanlık moddayken bu yaşanabilir eğer böyleyse ayarlardan daha fazla karanlık mod ayarına girip duvar kağıdını karanlık moda ayarlayı kapatmayı deneyin
Dediğinizi yaptım. Karanlık mod veya açık mod fark etmiyor. Renk şemasını doygun yaprım gene aynı. Telefon resmen galeriden duvar kağıdı yapmaya karşı durumda

Oyla:

Yolcu34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Note 8 pro
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu hala çözebilmiş değilim. Temalardan ayarladığım duvar kağıtları da aynı şekilde soluklaşıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne kadar anlaşılır bilmiyorum ama fotoğraflar bu şekilde. Belki de ekrandan kaynaklandığı için sadece bende bu şekilde gözüküyor olabilir ama galeride mavi ve beyaz tonları farklı
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt