Duvar Kağıdı Döngüsü kapanmıyor!

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Arkadaşlar merhaba. Ne zaman çalışan uygulamalara ve güvenliğe girsem duvar kağıdı döngüsü hep çalışıyor ama ben bunu kullanmıyorum bile bunu nasıl kapatabilirim temelli?

scrooldream

TENGRİ BİZ MENEN!
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Android
Cihazım
NOTE4x Mi6
Meslek
Toyota Robot Teknisyeni
Konular
12
Duvar kağıdı döngüsü kilit ekranı ile ana ekran kağıdının geçişi diye tahmin ediyorum çok fazla birşey kurcalamıyor. Size tavsiyem önbelleğe alınan uygulamaları şarja taktığınız da veya gece yatmadan önce kapatmanızı öneririm diğer türlü her dakika işiniz bittikten sonra önbellek boşaltma işlemi yapmak çok zararlı. Orada olan uygulamalar sistemin daha stabil hızlı çalışmasını sağlar sevgilerle.

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Duvar kağıdı döngüsü kilit ekranı ile ana ekran kağıdının geçişi diye tahmin ediyorum çok fazla birşey kurcalamıyor. Size tavsiyem önbelleğe alınan uygulamaları şarja taktığınız da veya gece yatmadan önce kapatmanızı öneririm diğer türlü her dakika işiniz bittikten sonra önbellek boşaltma işlemi yapmak çok zararlı. Orada olan uygulamalar sistemin daha stabil hızlı çalışmasını sağlar sevgilerle.

Anlamış değilim hiç bir şekilde kapanmıyor güvenlikten pil optimizasyonun da kapattırıyor, temizleyicide ön bellekte kapattırıyor ama sonra hemen de açtırıyor

scrooldream

TENGRİ BİZ MENEN!
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Android
Cihazım
NOTE4x Mi6
Meslek
Toyota Robot Teknisyeni
Konular
12
Size söylemek istediğim bu çalışan bir uygulamayı hep kapatmaya çalışma nedeninin nedir? Sistem sen kapattıkça onu açmak için güç uyguluyor. Uygulamaların önbelleğe alınması işlemi yararlı bir işlemdir.

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Size söylemek istediğim bu çalışan bir uygulamayı hep kapatmaya çalışma nedeninin nedir? Sistem sen kapattıkça onu açmak için güç uyguluyor. Uygulamaların önbelleğe alınması işlemi yararlı bir işlemdir.

Çünkü telefon kendi diyor kapatırsan pilin daha uzun gider diyor pil optimizasyonunda kendi kapattırıyor.

scrooldream

TENGRİ BİZ MENEN!
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Android
Cihazım
NOTE4x Mi6
Meslek
Toyota Robot Teknisyeni
Konular
12
Siz ne kadar çok kapatırsanız benzeri uygulamalarda kapatsa geri açılır çoğu cihazda. Sistem uygulamasıdır. Teşekkürler.

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen