Sohbet Düşünceleriniz ve Önerileriniz

seysey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyfi
Cihazım
Redmi note 9S
Meslek
It
Konular
6
Sevgili dostlarım Merhaba! Bundan yaklaşık 5 sene önce bir site kurmuştum "Tanitimus" adında. Amacı ise insanlara bilmediği veya ilk defa kullanacağı programların nasıl kullanıldığı ve ne işe yaradığını anlatan çok kapsamlı bir siteydi. Maalesef işlerim bazı nedenlerden dolayı yolunda gitmedi ve kurmuş olduğum site kapatıldı. Şimdi ise yeniden bir site kurmak istiyorum, sizlerden bu konu hakkında değerli düşüncelerinizi öğrenmek için bu konuyu açma gereksinimi duydum. Sizlerin şu zamanda eksik gördüğü veyahutta yararlı olabileceğini düşündüğünüz bir kategori var mı? Tüm görüş ve önerileriniz benim için değerlidir. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Forum Kurallarımız Gereği;

3.6. Konularda ve mesajlarınızda ideal dışı font boyutuna sahip karakterler kullanmak, tamamı kalın, italik, altı çizili mesajlar yazmak yasaktır.

seysey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyfi
Cihazım
Redmi note 9S
Meslek
It
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uyarınız için teşekkür ederim hocam.

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Kategori kısmı başlı başına araştırma ve geliştirme konusudur. Doğrudan şu kategori iyidir, güzeldir demek her zaman doğru olmayabilir. Zaten bu sitenin amacı ve içerik kategorisi noktasını iyi yakalan birinin hayata geçirdiği tüm siteler büyük oranda başarılı olacaktır. Günümüzde herşeyin üzerine yüzlerce, binlerce websitesi bulunmakta, bunların büyük kısmı kopya, bot ve spam siteler. Eksik birşey neredeyse yok gibi ve varsada asıl püf nokta bu eksiği bulmakta yatıyor. Burasıda başta belirttiğim gibi detaylı araştırma, geliştirme ve süreklilik isteyen birşey.

Yapacağınız işte özel bir konunun, kategorinin yada ürünün üzerine gitmeli ve içeriği bu noktada toplamalısınız. Anlatmak istediğim biraz ondan biraz bundan olmayacak, net bir çıkış noktanız olacak ve tek işiniz bu kısmı doldurmak olacak.

Basit bir örnekle anlatacak olursak;

"Mobil cihazlar sitesi" altında oluşturulacak bir site büyük ihtimal başarısız bir site olacaktır. Ancak,
"Xiaomi mobil cihazlar sitesi" altında oluşturulacak bir site gereken ilgi ve çalışmayla birlikte daha iyi geri dönüş alacak ve belli bir süre sonra iyi bir konuma gelecektir.

Bu örneğin en canlı hali MiuiTürkiye Forumudur. İnternette, yüzlerce mobil cihaz, android, akıllı telefon forumu bulunmaktadır ve bunlardan çok büyük kısmının adı, sanı duyulmamııştır. Oysa MiuiTürkiye forumu iyi noktadan çıkış yapmış ve hem ilgi, özveriyle hemde belli bir sürenin verdiği tecrübeyle şuanda Türkiye'nin sayılı forumlarından biri olmuştur. Buda belirttiğim gibi özel bir kategorisi, çıkış noktası vardır.

Sonuç olarak, üzerinde uzun süreler kafa patlatabileceğiniz, zaman ve emek harcıyabileceğiniz ayrıca devamlışığını sağlaya bileceğiniz bir çıkış noktası bulun/araştırın/düşünün.

Bu mesajımda olabildiğince genel konuya değindim, her nekadar bu alanda uzun süreli bir tecrübeye sahip olsamda web alanı öyle birşeydirki bu gün doğru bildiğiniz bir şey/bir bilgi yarın yanlış yada yararsız olabilir. Sürekli ilgi, takip isteyen bir alan.

seysey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyfi
Cihazım
Redmi note 9S
Meslek
It
Konular
6
Yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Realme cihazlar için Forum ve site açın.

seysey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyfi
Cihazım
Redmi note 9S
Meslek
It
Konular
6
Yorumunuz için teşekkür ederim hocam, sıralamaya aldım.

Üst Alt