Yardım durduk yere tüm rehberim silindi

aoxholyblade

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kaan
Cihazım
Xiaomi mi 9T
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.0.3
Telefon Modeli
Xiaomi mi 9T
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
merhaba arkadaşlar benim bu akşam xiaomi mi 9T telefonumdan bir anda tüm rehberim silindi. SIM etkinleştirmede bildirim olarak ''telefon numarası doğrulanamadı'' diyordu. sonra izlediğim videolar vasıtasıyla bu hatayı düzelttim ama rehberim ne silinenler kısmında ne de herhangi bir yerde. napabilirim lütfen yardım

eminguc1995

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
13
merhaba arkadaşlar benim bu akşam xiaomi mi 9T telefonumdan bir anda tüm rehberim silindi. SIM etkinleştirmede bildirim olarak ''telefon numarası doğrulanamadı'' diyordu. sonra izlediğim videolar vasıtasıyla bu hatayı düzelttim ama rehberim ne silinenler kısmında ne de herhangi bir yerde. napabilirim lütfen yardım
SIM etkinleştirme sorununu düzeltmek için uyguladığınız adımları belirtirseniz sorunu daha iyi anlayabiliriz.

Oyla:

eminguc1995

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
13
İşte sizin hatanız Mi Cloud'taki verileri silmek olmuş. Çünkü Mi Hesabı'ndaki kişileriniz Mi Cloud'ta depolanıyor. Geçmiş olsun geri getirme şansınız yok diye biliyorum. Bu işlemden önce kişileri dışa aktardıysanız şanslısınız aksi takdirde geçmiş olsun.

Oyla:

r00t88

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
r00t
Cihazım
mi note 10 lite
Konular
9
Restore Contacts diye bir uygulama var. Şansınızı bir deneyin eğer işe yaramazsa markette arama yerine Contacts Restore yazın ve çıkan uygulamaları tek tek deneyin. Umarım biri işinize yarar.

Oyla:

eminguc1995

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
13
Restore Contacts diye bir uygulama var. Şansınızı bir deneyin eğer işe yaramazsa markette arama yerine Contacts Restore yazın ve çıkan uygulamaları tek tek deneyin. Umarım biri işinize yarar.
Her uygulamanın güvenli olmadığını belirtmek isterim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha bu arada ben bu sorundan rootlu cihazımda Sim Etkinleştirme uygulamasını kökten silerek kurtuluyorum en eğlenceli ve basit yol :)

Oyla:

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Rehberinizin mi hesabındamı yoksa google hesabındamı olduğunu belirtmemişsiniz. Google hesabında ise kolay. Teorik olarak google hesabındaki rehberi telefonla silemiyorsunuz. Sadece gizleniyor. Google hesabınızdan kolayca geri alabilirsiniz. Mi hesabında ise işiniz zor. Telefonda ise daha zor. Bu arada cloudu boşaltmak biraz zor doğrulama mesajı filan istiyor. Öyle kolaylıkla silmiyor. Zaten tek tek mi hesabına kaydetmediyseniz rehberiniz mi hesabında değildir.

Son miui 12 ile sorunlu bir dialer ve contact uygulaması geldi. Aniden rehber boş görünüyor. Telefonu açıp kapatınca düzeliyor. İnşallah öyle bir sorun değildir.

Oyla:

aoxholyblade

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kaan
Cihazım
Xiaomi mi 9T
Konular
1
İşte sizin hatanız Mi Cloud'taki verileri silmek olmuş. Çünkü Mi Hesabı'ndaki kişileriniz Mi Cloud'ta depolanıyor. Geçmiş olsun geri getirme şansınız yok diye biliyorum. Bu işlemden önce kişileri dışa aktardıysanız şanslısınız aksi takdirde geçmiş olsun.
Mi cloudda sadece fotoğrafları sildim ama 13 kişi depolanmış olarak duruyordu fotoğrafları silmeden önce de bakmıştım

Oyla:

r00t88

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
r00t
Cihazım
mi note 10 lite
Konular
9
Rehberinizin mi hesabındamı yoksa google hesabındamı olduğunu belirtmemişsiniz. Google hesabında ise kolay. Teorik olarak google hesabındaki rehberi telefonla silemiyorsunuz. Sadece gizleniyor. Google hesabınızdan kolayca geri alabilirsiniz. Mi hesabında ise işiniz zor. Telefonda ise daha zor. Bu arada cloudu boşaltmak biraz zor doğrulama mesajı filan istiyor. Öyle kolaylıkla silmiyor. Zaten tek tek mi hesabına kaydetmediyseniz rehberiniz mi hesabında değildir.

Son miui 12 ile sorunlu bir dialer ve contact uygulaması geldi. Aniden rehber boş görünüyor. Telefonu açıp kapatınca düzeliyor. İnşallah öyle bir sorun değildir.
MIUI 12 ile gelen dialer ve contact uygulaması Google'ın işte. Mi Note 10 Lite Custom Ayarlar diye bir konu açtım orada detayını bulabilirsin.

Oyla:

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
Mi cloudda sadece fotoğrafları sildim ama 13 kişi depolanmış olarak duruyordu fotoğrafları silmeden önce de bakmıştım
Hala rehber kayıt hesabınızın ne olduğunu söylemediniz. Google hesabınıza bilgisayardan girin sağ köşede 9 tane nokta olan bir simge var. Ona tıklayıp açılan menüden rehberinize bakarmısınız.

Oyla:
Üst Alt