- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Mi 9
- Konular
- 11
Dostlar Dün Akşam Saatlerine Doğru cihazın sarjı bitti aradan bi 40-50 dk geçtikten sonra sarja taktım, telefonu sarja taktıktan sonra önce bi titreme yapar sonra mi logosu gözükür bi kaç sn ardından sarj simgesi çıkar ve telefon ekranı kararır bu şekilde sarj olmaya devam eder, buraya kadar bi sorun yok fakat dün akşam sarja taktığımda mi logosunda takılı kaldı bi kaç dk sonra otomatik fastboot moduna attı daha sonrasında tek çözümün tekrardan rom atılması olduğunu öğrendim neyse ki cihazımda twrp yüklüydü işim kolay oldu fakat bütün bilgilerim gitti tekrardan uygulamalar şifreler ve dosyalarla uğraştım, benim gibi böyle sorun yaşayanlar da varmış şimdi asıl olaya gelelim telefon nasıl olurda durduk yere bozulur veya sarjı bitince açılmaz
EK: bide bu telefona 4k 60fps'e eis gelmemeside canımı sıkıyor ios yok madem 60fps'e eis koyun (A2-zenfone6) modellerinde mevcut ve on numara iş çıkarıyorlar
EK: bide bu telefona 4k 60fps'e eis gelmemeside canımı sıkıyor ios yok madem 60fps'e eis koyun (A2-zenfone6) modellerinde mevcut ve on numara iş çıkarıyorlar