Yardım Dual Sim Dual Active Xiaomi Telefon önerisi

smhzhl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Redmi Note
Konular
3
Selamun aleykum arkadaşlar Dual active dual sim bir telefon önerisi istiyorum aynı anda iki hattında internetini kullanabileyim biri açıkken diğeri devre dışı kalmasın istiyorum önerebileceginiz telefonlar hangileridir ?

smhzhl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Redmi Note
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu guncel dual sim dual active telefon xiaomi onerisi yapabilecek ?

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Eğer öyle bir model olsaydı biri yazardı... Xiaominin hiç bir modelinde bu özellik yok. Yani her iki hat da aktiftir ve kullanılabilir ancak hatlardan biri çağrıdayken diğerine ulaşılamaz. Hatları ulaşılamadığında yönlendir ile birbirine yönlendirerek bu sorunu da aşıyoruz :)

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.261
Eğer öyle bir model olsaydı biri yazardı... Xiaominin hiç bir modelinde bu özellik yok. Yani her iki hat da aktiftir ve kullanılabilir ancak hatlardan biri çağrıdayken diğerine ulaşılamaz. Hatları ulaşılamadığında yönlendir ile birbirine yönlendirerek bu sorunu da aşıyoruz :)
Bu kadar güzel anlatılırdı :)

Oyla:

smhzhl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Redmi Note
Konular
3
hocam xiaomi kendi eng forumuna bakarsan redmi note 5 pro nun dual active özelliği olduğunu görmüş olurdun lütfen bilginiz yoksa neden konuya yorum yapıyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buyun linkte bu. Lütfen bilgisi olanlar yazsın yoksa yazmayın bilgi bekliyoruz burada

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
hocam xiaomi kendi eng forumuna bakarsan redmi note 5 pro nun dual active özelliği olduğunu görmüş olurdun lütfen bilginiz yoksa neden konuya yorum yapıyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buyun linkte bu. Lütfen bilgisi olanlar yazsın yoksa yazmayın bilgi bekliyoruz burada
Hocam o konuda yazan şey her iki hatta da 4G kullanılabilmesine ilişkin... Pek çok cihazda hatlardan sadece bir tanesi 4G ağlarına bağlanabiliyor diğer ise 3G olarak bağlanıyor. Yeni modellerde ise her iki hat da 4G ağları üzerinden bağlanabiliyor.

Bir önceki mesajımı bir defa daha kopyalayayım "Xiaominin hiç bir modelinde bu özellik yok. Yani her iki hat da aktiftir ve kullanılabilir ancak hatlardan biri çağrıdayken diğerine ulaşılamaz "

Attığınız bağlantıdaki ekran görüntüsünü de ekleyeyim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

SS'in en altında okla işaretlediğim yerden hangi hattın internetini kullanmak istediğinizi seçersiniz ve o hattın internetini kullanırsınız.

Keşke önce gözünüzle okumayı öğrenseniz de ondan sonra karşınızdakini bilgisizlik ve sorumsuzlukla itham etseniz... :-x

Oyla:

smhzhl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Redmi Note
Konular
3
Hocam o konuda yazan şey her iki hatta da 4G kullanılabilmesine ilişkin... Pek çok cihazda hatlardan sadece bir tanesi 4G ağlarına bağlanabiliyor diğer ise 3G olarak bağlanıyor. Yeni modellerde ise her iki hat da 4G ağları üzerinden bağlanabiliyor.

Bir önceki mesajımı bir defa daha kopyalayayım "Xiaominin hiç bir modelinde bu özellik yok. Yani her iki hat da aktiftir ve kullanılabilir ancak hatlardan biri çağrıdayken diğerine ulaşılamaz "

SS'in en altında okla işaretlediğim yerden hangi hattın internetini kullanmak istediğinizi seçersiniz ve o hattın internetini kullanırsınız.

Keşke önce gözünüzle okumayı öğrenseniz de ondan sonra karşınızdakini bilgisizlik ve sorumsuzlukla itham etseniz... :-x
Attıgım Linkdeki yorumlara bakarsanız adamın birisi bu guncellemeden sonra. hem sim hemde internetin dual active oldugunu yazmış bende o yazıya dayanarak sizlere o linki attım. Biraz kızgındım kusura bakmayasın üslupsuz konustuk .

Oyla:

mahmutuslu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
MI 6
Konular
3
Attıgım Linkdeki yorumlara bakarsanız adamın birisi bu guncellemeden sonra. hem sim hemde internetin dual active oldugunu yazmış bende o yazıya dayanarak sizlere o linki attım. Biraz kızgındım kusura bakmayasın üslupsuz konustuk .

benim anlamadığım hem soruyorsunuz hem verilen cevabı beğenmeyip itiraz ediyorsunuz dual4g ayrı birşey dual active ayrı birşey madem biliyorsunuz verilen cevabı beğenmiyorsunuz neden soruyorsunuz o zaman ?

Oyla:

Ökkeş Kökleyen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ökkeş
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0

benim anlamadığım hem soruyorsunuz hem verilen cevabı beğenmeyip itiraz ediyorsunuz dual4g ayrı birşey dual active ayrı birşey madem biliyorsunuz verilen cevabı beğenmiyorsunuz neden soruyorsunuz o zaman ?

how did u update?? ota or downloaded rom from site?
no dual 4g for me
Jio And Airtel Doesnot work at a time Dual 4G
my both sim support 4g volte individually
but am not able to access it together
am using jio+airtel
updated from 9.2.13 to 9.5.13
still no luck

2-3 kişi dual 4d oluyor demiş ardından 5-6 kişi de çalışmadığını söylemiş. Ülkeye, bölgeye, operatöre göre değişiklik gösterebiliyordur belki. Yani buradan olumlu bir cevap alsanız bile operatörünüzden ötürü sıkıntı da çıkabilir.

Oyla:
Üst Alt