Dual apps. Ücretli yardım edebilecek var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adana3756

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ömer
Cihazım
mi 8
Konular
8
Merhaba. Miui arayüzünde dual apps bölümünden bir uygulamanın klonlu hali oluşturulduğunda aslında uygulama kopyalanmıyor. Sadece klonlu uygulamayı açtığımızda kayıt yeri (data/data ) değiştiği için ilk defa giriş yapıyormuşuz gibi gösteriyor ve iki hesabı aynı anda kullanabiliyoruz. Peki bu işlemi kendimiz nasıl daha fazla çoğaltabiliriz ? Çünki sadece 1 kere klonama işlemi oluyor.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
Parallel Space isimli bir uygulama ile bu durumu halledebiliyor olmanız lazım. Dener misiniz.

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Markette buna benzer tonlarca klonlama uygulaması var.

adana3756

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ömer
Cihazım
mi 8
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bunu biliyorum zaten. Bazı uygulamalar klonlanamaz. O yüzden bu şekilde tüm uygulamalar çoğaltılabilir. Yazılımcı olan birisini çok zorlayacak bir soru biliyorum. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uygulama klonlama uygulamaları ile tüm uygulamar klonlanamaz. Bunu biliyorum zaten. O yüzden bu şekilde tüm uygulamalar çoğaltılabilir. Yazılımcı olan birisini çok zorlayacak bir soru biliyorum. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parallel Space isimli bir uygulama ile bu durumu halledebiliyor olmanız lazım. Dener misiniz.

Malesef bu tür uygulamalar ile tüm uygulamar klonlanamıyor. Klonlansa bile düzgün çalışmaz. Sadece miui nin yaptığı mantıkla tüm uygulamar klonlanmış gibi çalışabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt