- Adım
- Berat Can
- Cihazım
- Mi 10T
- Konular
- 20
Önceki cihazımda 10t de viper4 ve dtsx kullanabiliyordum dtsx yüklediğimde sesler gelmiyor magiskden yüklerken de böyle bi mesaj çıkıyor misoundfx nasıl iptal edebilirim veya bu sorunu nasıl çözebilirim
Hocam yükledim ama bu sefer viper4 driver gidiyor ve de yine aynı problem oluyor ses gelmiyor bende yüklü modülleri atayım şöyle acaba çakışma mı var veya da direkt telefon mu desteklemiyor dtsx iBu modül bütün ses işlevlerini pasif yapar hocam. Önce bunu flashlayin.
Hocam öncelikle sesle ilgili viper ile ilgili bütün modülleri kaldırın. Restart edin. Sonra rssp flashlayin.Hocam yükledim ama bu sefer viper4 driver gidiyor ve de yine aynı problem oluyor ses gelmiyor bende yüklü modülleri atayım şöyle acaba çakışma mı var veya da direkt telefon mu desteklemiyor dtsx i
Hocam öncelikle sesle ilgili viper ile ilgili bütün modülleri kaldırın. Restart edin. Sonra rssp flashlayin.Hocam yükledim ama bu sefer viper4 driver gidiyor ve de yine aynı problem oluyor ses gelmiyor bende yüklü modülleri atayım şöyle acaba çakışma mı var veya da direkt telefon mu desteklemiyor dtsx i
Normal şekilde viper i çalıştırıyorum ben ama dtsx nedir bilmiyorum hocam. Desteklemiyor demek ki.Olmadı hocam dtsx yükleyince ses gelmiyor
Dtsx de equalizer viper4 ile harmanlanınca çok daha güzel bir deneyim oluyordu stereo deneyimi bas tiz ayarı falan güzel oluyorduNormal şekilde viper i çalıştırıyorum ben ama dtsx nedir bilmiyorum hocam. Desteklemiyor demek ki.
Misoundfx tespit edilmiş. Onu devre dışı bırakman lazım diyor.Önceki cihazımda 10t de viper4 ve dtsx kullanabiliyordum dtsx yüklediğimde sesler gelmiyor magiskden yüklerken de böyle bi mesaj çıkıyor misoundfx nasıl iptal edebilirim veya bu sorunu nasıl çözebilirim
Bunu bir türlü bulamadımMisoundfx tespit edilmiş. Onu devre dışı bırakman lazım diyor.
Sdcard/optionals.prop dosyasına
Disable.misoundfx=1 yazın modülü yeniden yükleyin diyor.