- Adım
- Kez
- Cihazım
- Note 9
- Konular
- 1
Beyler ben salak olduğum için telefona root attım sonra çok meraklı olduğum için twrp den Bi dosyayı flash ladım hz artırmak için telefonuma uyumu olmadığı için ekranda dokunmatikte gitti meğersem bu dosya ekranla iletişim içinmiş bende bunu değiştirdiğim için uyuşmuyor ve ekran gelmiyor dosya. - dtbo - <sistemin dosyası>. bunu nasıl geri yükleyebilirim bu arada dosyayı yedeklemiştim ama dokunmatik ve ekran gelmediği için geri yükleyemiyorum ve fastboota girmiyor düzelirim yani telefoncu bunu yapabilirimi???
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yardım edin lütfenBeyler ben salak olduğum için telefona root attım sonra çok meraklı olduğum için twrp den Bi dosyayı flash ladım hz artırmak için telefonuma uyumu olmadığı için ekranda dokunmatikte gitti meğersem bu dosya ekranla iletişim içinmiş bende bunu değiştirdiğim için uyuşmuyor ve ekran gelmiyor dosya. - dtbo - <sistemin dosyası>. bunu nasıl geri yükleyebilirim bu arada dosyayı yedeklemiştim ama dokunmatik ve ekran gelmediği için geri yükleyemiyorum ve fastboota girmiyor düzelirim yani telefoncu bunu yapabilirimi???