Yardım Dsmart Go Rootlu Cihazlarda Çalışmama Sorunu

sbircek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi4S
Meslek
Yazılım Destek Uzmanı
Konular
7
Merhaba belki aranızda çözümünü bilen vardır diye sormak istiyorum. Dsmart abonesi olanlar için Dsmartgo diye bir hizmet başlattı ve uygulama yada internet üzerinden film,dizi vs.. arşivlerini online olarak izleyebiliyorsunuz. Ancak ben Rootlu mi4s cihazımda bu uygulamadan film veya dizi izlemek için tıkladığımda drm ile ilgili bir hata alıyorum. Dsmartgo uygulamasının yardım bölümünde ios jailbrek androit root işlemi yapılan cihazlarda çalışmaz diye açık açık belirtmişler. Ne yapabileceğimizi bilen biri var mı ?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Onlarla hiç işim olmaz ve göründüğü üzere işim olmamakla da hiçbirşey kaybetmiş sayılmıyorum. :)
Adamlar root'lu cihazlarda çalışmaz diyorlarsa ya root'u kaldıracak, ya cihazı root'suz gibi gösterecek yada uygulamayı kullanmayacaksınız.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Oyla:

ozozka_n

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
özgür
Cihazım
redmi note 3
Konular
2
Daha onceleri de dsmart in online izleme uygulamasi root olan cihazlarda acilmiyordu soylediginize gore ayni koruma dsmart go ya da konulmus. Tek sebebi telif haklari ve yasal kullanim.
Cozum rootu kaldirirsani sorununu cozuluyor.
Farkli uygulamalarla tel rootsuz gibi gosterilebilirse belki faydasi da olabilir.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

TheMax

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi Max Prime
Konular
20
Aynı sorunu bende yaşamıştım. root gizleme uygulaması var markette. istediğin uygulamanın root kontrolunu kapatabiliyorsun. ben denedim yine hata verdi bide sen dene istersen. markete root hiddden falan yazarsan çıkar. bu dsmart go o kadar saçma bi uygulamaki bazı root olmayan telefonlarda bile rootludur diye açtırmıyor.

Oyla:
Üst Alt