- Adım
- Barış
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 1
Öncelikler herkese merhaba. Yaklaşık 1 aydır sorunsuz şekilde kullandığımız Xiaomi Dreame D9 robot süpürgemiz ile bu sabah itibarıyla sorun yaşamaktayız. İlk aldığımızda kolaylıkla evimizin haritasini çıkardık ve kaydettik. Bugüne kadar da hem oda temizliği hem tüm ev temizliği konusunda sorun yaşamadık. Bu sabah tek oda temizliği yaparken robot halıya takıldı ve telefona bildirim geldi. Robotu kurtarıp yerine bıraktıktan sonra.
1- Her zamanki gibi Robot is selfpositioning uyarısını aldık.
2- New areas detected uyarısı belirdi telefonda (Normalde gidemediği balkonu gördü ve daha önce de oluyordu)
3-Self positioning failed dedi.
4- Sonrasında ise mevcut harita yerine evi tekrar mavi olarak algılayıp haritalandirma yapmaya başladı. Sonrasında ise şarj istasyonuna dondurdum ancak onu da baya zor buldu
Şu anda map management e girdiğimde evin kayıtlı haritası görünüyor ancak ana ekranda en son gördüğü mavi haritayı gösteriyor. Room cleaninge tıklayınca "Lütfen kayıtlı haritalardan seçim yapın" Uyarısı alıyoruz.
Yani haritalar bölümünde evimizin haritası görünmesine rağmen o harita üzerinden temizlik yapamıyoruz. Mevcut görselleri de ekliyorum.
Yorumlariniz için şimdiden teşekkürler .
1- Her zamanki gibi Robot is selfpositioning uyarısını aldık.
2- New areas detected uyarısı belirdi telefonda (Normalde gidemediği balkonu gördü ve daha önce de oluyordu)
3-Self positioning failed dedi.
4- Sonrasında ise mevcut harita yerine evi tekrar mavi olarak algılayıp haritalandirma yapmaya başladı. Sonrasında ise şarj istasyonuna dondurdum ancak onu da baya zor buldu
Şu anda map management e girdiğimde evin kayıtlı haritası görünüyor ancak ana ekranda en son gördüğü mavi haritayı gösteriyor. Room cleaninge tıklayınca "Lütfen kayıtlı haritalardan seçim yapın" Uyarısı alıyoruz.
Yani haritalar bölümünde evimizin haritası görünmesine rağmen o harita üzerinden temizlik yapamıyoruz. Mevcut görselleri de ekliyorum.
Yorumlariniz için şimdiden teşekkürler .
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.