Soru Döviz Takip Programı Hk.

snbsbrk53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BS
Cihazım
Yok
Konular
20
Selamlar,

İphone kullanırken foreks mobile uygulamasını kullanıyordum ve widget olarak canlı veriyi güncelliyordu ancak mi8 de uygulamayı kurunca widget kendini yenilemiyor dahası ben manuel bile yenile dediğimde widget çalışmıyor.

Canlı ve kendini güncelleyen bir program var mıdır bildiğiniz widget olarakta ekrana eklenebilmesi önemli.

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Selamlar,

Uygulama ayarlarına baktınız mı? Widget yenilenme süresi olarak seçenek olabilir.

Edit: Konu ilgili bölüme taşındı

Oyla:

snbsbrk53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BS
Cihazım
Yok
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selamlar,

Uygulama ayarlarına baktınız mı? Widget yenilenme süresi olarak seçenek olabilir.
Var ama 1 dk galiba en kısa süre forekste saniyede değişiyor veriler, üyelik aldım sürekli çalışsın diye şuan kullanamıyorum.

Oyla:

alf0606

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
34
Selamlar,

İphone kullanırken foreks mobile uygulamasını kullanıyordum ve widget olarak canlı veriyi güncelliyordu ancak mi8 de uygulamayı kurunca widget kendini yenilemiyor dahası ben manuel bile yenile dediğimde widget çalışmıyor.

Canlı ve kendini güncelleyen bir program var mıdır bildiğiniz widget olarakta ekrana eklenebilmesi önemli.
Xiaominin kendi programı var zaten bence onu kullanın anlık olarak takip edebilirsiniz

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Anladım hocam.. Pek takip ettiğim bir kategori değil fakat aklıma geleni belirtmek istedim belki gözden kaçmıştır diye.

Oyla:

alf0606

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
34
programın adı nedir acaba
Program zaten sistemin içinde gömülü geliyor ana ekrandayken sağa doğru kaydırınca kısayollar falan çıkıyor ordan hisse senetlerine kendiniz dolar euro falan ekleyip takip edebilirsiniz ss atardım şimdi ama ben başka rom kullanıyorum şuan

Oyla:

snbsbrk53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BS
Cihazım
Yok
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Program zaten sistemin içinde gömülü geliyor ana ekrandayken sağa doğru kaydırınca kısayollar falan çıkıyor ordan hisse senetlerine kendiniz dolar euro falan ekleyip takip edebilirsiniz ss atardım şimdi ama ben başka rom kullanıyorum şuan
Tamamdir hallettim sagolun. Ne kadarlik surede guncelliyor emin degilim ama hic yoktan iyidir

Oyla:
Üst Alt