Yardım Dosya kurtarma yardim lütfen

huseyink11

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mi9t
Cihazım
mi9t
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui global 12.0.5 kararlı
Telefon Modeli
Mi 9t
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selamlar herkese. Bir hafta önce telefonumun ekranı kırılmıştı yaptırdık olmadı dondu sürekli wipe all data diyerek sildik herseyi sonra yine ekran değişti vs şuan düzeldi. Lakin çok kıymetli screenshotlar ve bir kaç not silinmiş oldu. 3. Parti uygulamalar denedim PlayStation üzerinden PC üzerinden denemelerim oldu önüme sadece telgraf twitter vs buralarda baktığım yada kaydettiğim görüntüler geldi kamera ile çektiğim ve screenshot aldığım hiç bir görseli bulamadım. Bazı programlarda telefonu bağlanırken bootloader açın uyarısı gördüm bununla alakalı indir. Vede ben bu dosyaları geri alabilirmiyim mümkünmüdür şimdiden çok sagolun

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Selamlar herkese. Bir hafta önce telefonumun ekranı kırılmıştı yaptırdık olmadı dondu sürekli wipe all data diyerek sildik herseyi sonra yine ekran değişti vs şuan düzeldi. Lakin çok kıymetli screenshotlar ve bir kaç not silinmiş oldu. 3. Parti uygulamalar denedim PlayStation üzerinden PC üzerinden denemelerim oldu önüme sadece telgraf twitter vs buralarda baktığım yada kaydettiğim görüntüler geldi kamera ile çektiğim ve screenshot aldığım hiç bir görseli bulamadım. Bazı programlarda telefonu bağlanırken bootloader açın uyarısı gördüm bununla alakalı indir. Vede ben bu dosyaları geri alabilirmiyim mümkünmüdür şimdiden çok sagolun

Bir kısmının geri dönmesi işlemi doğru yaptığınız anlamına gelir. Diğer bölüm için geri gelmesi zor görünüyor hocam. Sonuç olarak telefonda olsa pc sistemiyle aynı işlemi yaptınız ve sadece bir kısmını kurtardınız.

Oyla:

huseyink11

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mi9t
Cihazım
mi9t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir kısmının geri dönmesi işlemi doğru yaptığınız anlamına gelir. Diğer bölüm için geri gelmesi zor görünüyor hocam. Sonuç olarak telefonda olsa pc sistemiyle aynı işlemi yaptınız ve sadece bir kısmını kurtardınız.
Daha derin bi arama için unlock yapmak gerekir mi acabasinda kaldım daha fazla veriye erismemi saglayacaksa yaparım tabiki

Oyla:

Exfat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Lenovo P2
Konular
0
Mesela diskdigger adlı uygulama root yapılırsa daha fazla dosya kurtarabildiğini iddia ediyor. Ama maalesef garanti veremem.

Oyla:
Üst Alt