Yardım Donma , yeniden başlatma sorunları...

said2301

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Said
Cihazım
Xperia z2
Konular
14
Arkadaşlar telefon illallah ettirdi ya. 2 yıl oldu alalı.Orijinal garantili telefon olarak almıştım . Özellikle Son 6 aydır kendi kendine donuyor, tepkisiz kalıyor. Sonra yeniden başlatıyor. Bunu ayda bir yapsa neyse ama 4-5 güne bir yapıyor. Önemli bir işime denk geldiğinde yere vurasım geliyor artık. En son MIUI 14 geldi ,belki çözmüşlerdir dedim hatta sıfırladım yükledikten sonra yine aynı yine aynı. Babamda m22 var , en ufak yazılımsal hatasına rastlamadım. Bir daha xioami mi asla...

arifesat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif Esat
Cihazım
Mi 11 Lite 4G
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Yazılım sorunlu olabiliyor maalesef hocam. Kendi deneyimime göre 12.5.8 ve 13.0.9 sorunsuz çalışıyor, bunlardan birini yüklemeyi dene bence. Çözülmezse ve garantisi devam ediyorsa da garantiye yolla, donanımsal bir sıkıntı olabilir.

recep.ozmennn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Surveyor
Konular
1
Aynı sorun bende de var denemediğim sürüm kalmadı güç tuşu bozuk sanırım ondan yapıyor

LishnN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Mi 11 Lite
Konular
6
Arkadaşlar telefon illallah ettirdi ya. 2 yıl oldu alalı.Orijinal garantili telefon olarak almıştım . Özellikle Son 6 aydır kendi kendine donuyor, tepkisiz kalıyor. Sonra yeniden başlatıyor. Bunu ayda bir yapsa neyse ama 4-5 güne bir yapıyor. Önemli bir işime denk geldiğinde yere vurasım geliyor artık. En son MIUI 14 geldi ,belki çözmüşlerdir dedim hatta sıfırladım yükledikten sonra yine aynı yine aynı. Babamda m22 var , en ufak yazılımsal hatasına rastlamadım. Bir daha xioami mi asla...
Sorunu çözebildiniz mi aynı sorun bende de var

Üst Alt