- Adım
- Bilal
- Cihazım
- Mi9T
- Meslek
- Topoğraf
- Konular
- 60
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Eu rom beta 9.7.18
- Telefon Modeli
- Mi6
- Bootloader Kilidi
- Açık
merhaba arkadaşlar öncelikle iyi forumlar dilerim bi sorunum var telefonda onu anlatıp çözüm bulabillir miyiz diye yazayım dedim şayet bu sorun baya can sıkıcı şimdi şöyle anlatayım eu rom kullanıyorum beta sürüm. mesela hesap makinasındayken 165.45 yazıp eksi tuşuna basınca uygulama kitleniyor dokunmatik fonksiyon gidiyor son uygulamaları sonlandırınca geçiyor ama hesap makinası sürekli böyle.Yaşık bir aydır günlük hayatta çok kullandıgım için can sıkıyor. Bir diğer sorun ise bildirim çubugundan bluetoohtu etkinleştiriyorum açılmış gibi görünüyor ayarlardan bakınca kapalı görünüyor kapatıncada açıkmış gibi görünüyor ancak ayarladan kapanıyor bir hafta önce belki düzelir diye trwp üzerinden temiz format attım tüm herşeyi sildim telefon sıfırlandı ama gene aynı hatalar var haftalık güncellemeleri düzenli olarak yüklüyorum birde cihazda magisk de yüklü acaba o mu sıkıntı çıkarıyor anlayamadım bu sorunları yaşayanlar varsa nasıl çözüme ulaştılar yada ulaşamadılar mı görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.