Yardım Dolby Atmos'un hangi sürümü?

kuzey.karayel

I <3 Xiaomi
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi mix 2
Meslek
insan kaynakları
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Stable 10.0.2.0
Telefon Modeli
Xiaomi Mi Mix 2
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar hepinize merhaba,
Forumumuzu, forumları ve Magisk içinden modülleri kendimce araştırmaya çalıştım fakat cihazım için bir Dolby Atmos bulamadım.
Birkaç tane buldum ama bulduklarımda ya durdu hatası veriyor yada mi logosunda kalıyor. Heleki en ilgincide zip'i kuruyorum ama ne kurduğu belli değil, cihaz açılıyor ama kurulmuş herhangi birşey yok. Kur kaldırdan artık gına geldi. Yardımcı olabilecek bir üstadımız var mıdır?
Cihazım ve sorularım şu şekilde:
Cihaz:
Xiaomi Mi Mix 2 Global Stable Rom Miui 10 Android 8.0 (Rootlu, Twrp ve Magisk yüklü)
Sorularım:
- İlgili kurulum dosyasını Twrp den mi Magisk ten mi flashlayacağım?
- Daha önceden Twrp'den kurupta ne olduğu belli olmayan güya uygulamayı silmem gerekir mi ve nasıl sileceğim?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

Antagonist35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi6,PocoX3 NFC
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
2
sunu bir deneyin.
twrpden flashlayin.
bir sorun cikarsa veyahut temiz kurmak istiyorsaniz magisk uninstalleri twrpden kurarak magiski silin.magisk kalkinca daha once kurdugunuz sorunlu modullerde kalkar. cihazi bir kez kapatin acin magiski tekrar yukleyin ve dolby atmosu yukleyin.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

kuzey.karayel

I <3 Xiaomi
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi mix 2
Meslek
insan kaynakları
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sunu bir deneyin.
twrpden flashlayin.
bir sorun cikarsa veyahut temiz kurmak istiyorsaniz magisk uninstalleri twrpden kurarak magiski silin.magisk kalkinca daha once kurdugunuz sorunlu modullerde kalkar. cihazi bir kez kapatin acin magiski tekrar yukleyin ve dolby atmosu yukleyin.

Hemen deniyorum hocam

Oyla:

kuzey.karayel

I <3 Xiaomi
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi mix 2
Meslek
insan kaynakları
Konular
15
sunu bir deneyin.
twrpden flashlayin.

Hocam olmadı yine. Kurulum sağlıklı şekilde ilerledi, yeniden başlattım ve bu ekranla karşılaştım. Dolayısıyla manuel twrp ye girip uninmodla terminalden kaldırdım yine :(
sunu bir deneyin.
twrpden flashlayin.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sunu bir deneyin.
twrpden flashlayin.

Hocam olmadı yine. Kurulum sağlıklı şekilde ilerledi, yeniden başlattım ve bu ekranla karşılaştım. Siyah ekran yalnızca bir saniye diyip dönüyor cihaz açılmıyor. Dolayısıyla manuel twrp ye girip uninmodla terminalden kaldırdım yine :(
Bu arada ek dosya hiçbir şekide koyamıyorum buraya ekran görüntüsünü atıcaktım. Pc den de ceptende uygulamadanda olmuyor.

Oyla:

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28

hocam bu linkteki dosyayı magisk ile yükleyin ve telefou yeniden başlatın.

Oyla:

kuzey.karayel

I <3 Xiaomi
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi mix 2
Meslek
insan kaynakları
Konular
15
Son düzenleme:
Oyla:

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
ilginç hocam miui 10 oreo romda ben bunu kullanıyorum ve sorun yaşamadım hiç. daha önce twrp ile yükleyip kaldırmadığınız modlar var ise onlardan olabilir mi acaba?

Oyla:

kuzey.karayel

I <3 Xiaomi
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi mix 2
Meslek
insan kaynakları
Konular
15
ilginç hocam miui 10 oreo romda ben bunu kullanıyorum ve sorun yaşamadım hiç. daha önce twrp ile yükleyip kaldırmadığınız modlar var ise onlardan olabilir mi acaba?

anlam veremiyorum inanın. bendeki yüklü şeyler şunlar.
Busy Box, Terminal Emülator, VoEnabler, Youtube Vanced, Camera2api Enabler. Bunlarında Dolby'i kurmasını engelleyecek şeyler değildir sanıyorum.
Başka bir xiaomi telefonum daha var (Nougat) ona aynı şekilde buldum yükledim sapasağlam çalışıyor. Mix2 ye olmadı gitti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anlam veremiyorum inanın. bendeki yüklü şeyler şunlar.
Busy Box, Terminal Emülator, VoEnabler, Youtube Vanced, Camera2api Enabler. Bunlarında Dolby'i kurmasını engelleyecek şeyler değildir sanıyorum.
Başka bir xiaomi telefonum daha var (Nougat) ona aynı şekilde buldum yükledim sapasağlam çalışıyor. Mix2 ye olmadı gitti.

Oyla:
Üst Alt