teşekkür ederim.Konudaki yöntemi denediniz mi?
Mod - Dolby Digital Plus Android 10 MIUI 11 Kurulumu (Güncellendi)
. Kurulum yaptığım cihaz: Mi 9SE Rom: MiUiMiX beta 9.12.12 Android: 10 Uyarı: Konuyu Youtube üzerinden araştırıp, kendi cihazımda deneyerek paylaştım.Benim cihazımda hiç bir sorun olmadan, ilk denememde 3 dk. bile sürmeden kurdum ve çalıştırabildim.Sorunsuz kullanılıyor. Sizin cihazınızda da...forum.miuiturkiye.net
Rica ederim hocamteşekkür ederim.
Admin bey , VİPER4U yu mu tercih edersiniz DOLBY ATMOS u mu , şuan Dolby yüklü telefonum da ama Viper i de merak ettim açıkçası.
agit77 hocam android 10 için diyor bu konuda redmi 5 plus için de oluyor mu?Konudaki yöntemi denediniz mi?
Mod - Dolby Digital Plus Android 10 MIUI 11 Kurulumu (Güncellendi)
. Kurulum yaptığım cihaz: Mi 9SE Rom: MiUiMiX beta 9.12.12 Android: 10 Uyarı: Konuyu Youtube üzerinden araştırıp, kendi cihazımda deneyerek paylaştım.Benim cihazımda hiç bir sorun olmadan, ilk denememde 3 dk. bile sürmeden kurdum ve çalıştırabildim.Sorunsuz kullanılıyor. Sizin cihazınızda da...forum.miuiturkiye.net
Hocam Redmi 5 Plus için bir bilgim yok deneyip görmeniz gerekiyoragit77 hocam android 10 için diyor bu konuda redmi 5 plus için de oluyor mu?
Tamamdir hocam yine de sağolunHocam Redmi 5 Plus için bir bilgim yok deneyip görmeniz gerekiyor