Yardım dolandirici

mehmmeett

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
11t pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global
Telefon Modeli
11t pro
Bootloader Kilidi
Açık
merhaba arkadaslar.sahit oldugum bir dolandiciiligi anlatmak istiyorum dikkat edelim telefon alımlarında..elazigli bir sahis dolap uygulmasindan xiaomi 12 aliyor.sorunlari yazılmasina ragmen telefin eline gecince bayram resmi tatilinden dolayi 1 hafta onaylamiyor sorna iade talep ediyor.bu sure icerisinde telefonu baska hesabindan 3 4 bin fazlasina satiliga koyuyor.cihaz satilrisa satacak iade etmeyecek.sstilmazsa parcasini calip iade edecek bunuda surdan cikartiyolar adam hep profilinde telefon parçası satmis...bu arada satiliga koydugu ilanin aciklamasina hatasiz sifir ayarinda yaziyor.neyse bu firildaklik dolap yetkilililerine iletiliyor iade iptal ediliyor..bu sahis elazigda yasiyor.interneten siyah xiaomi 12 almayin veya elazigdayssniz ssakin almayin.bilginiz olsun sonra elinize parçasi calinmis telefon gelmesin.daha yeni bana satacakti adam az kalsn

alph_424

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
melik
Cihazım
General Mobile
Meslek
Öğrenci
Konular
6
Hocam dolandırıcı elazığda mı bende Elazığdayım adresi biliyorsan ver:D şaka şaka iyiki almamissin polise şikayet et yada hakem heyetine ilgilenirler.

Oyla:

mehmmeett

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
11t pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam dolandırıcı elazığda mı bende Elazığdayım adresi biliyorsan ver:D şaka şaka iyiki almamissin polise şikayet et yada hakem heyetine ilgilenirler.
evet hocam elazigdaymis sansimiza 😅sikayet vara felanda yazilmis.valla hocam adam nasil profesyonel inkar ediyo diyo 1 hafta once başkasından aldim bende ne yapacaksn bunu.isleri gucleri yalan dolan.tek yapacagimiz dikkat etmek

Oyla:

alph_424

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
melik
Cihazım
General Mobile
Meslek
Öğrenci
Konular
6
evet hocam elazigdaymis sansimiza 😅sikayet vara felanda yazilmis.valla hocam adam nasil profesyonel inkar ediyo diyo 1 hafta once başkasından aldim bende ne yapacaksn bunu.isleri gucleri yalan dolan.tek yapacagimiz dikkat etmek
Bende sahibinden den redmi 5 plus alcam insallah sorun çıkmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski telefonum baya kötü beni 1-1.5 yıl idare etsin diye alcam 850tl adam 800 e bırakırım dedi

Oyla:

mehmmeett

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
11t pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende sahibinden den redmi 5 plus alcam insallah sorun çıkmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski telefonum baya kötü beni 1-1.5 yıl idare etsin diye alcam 850tl adam 800 e bırakırım dedi
cikmaz insallah hocam herkes kotu niyetli degil tabiki.hayirli olsun

Oyla:

alph_424

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
melik
Cihazım
General Mobile
Meslek
Öğrenci
Konular
6
stabil calisiyorsa hiç atma bence.surum yukseldikce kasmalarin olacagini dusunuyorum
Bazı özellikler yok ondan dolayı ve YouTube den izledim MIUI 12.5 gayet stabil çalışıyordu romu telefoncuya attırıcam evde PC yok PC olsa kendim atarım gayet stabil bence.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:
Üst Alt