Yardım Dokunsal titreşim sorunu

meosgan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Black shark 5 p
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Joyui 13
Telefon Modeli
Black shark 5 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba. Olayı kısaca özetleyeyim;
Telefonun ekranina basılı tutunca hiç bir titreme yok. Lakin oyuna acildiktan sonra ekranın üst kısmında( telefon yan olunca ortasından solda kalan kısım )dokunmadan kaynaklı dokunsal bildirim titremesi var. Dokunsaldan kastım sanki böyle üzerine biraz basmak gerekiyor. oyun cod mobile. Telefondaki bütün titreşim ayarlari kapattım gene sonuç alamadım.ayni şekilde YouTube da video sardirirken de titreme oluyor. Daha önce böyle bir sorunla karsilasan oldu mu acaba ? Telefon black shark 5 pro

Şimdiden teşekkürler

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Ayarlardan ses&titreşim kısmına bir daha bak istersen telefonun kendi titreşim ayarları ile ilgilidir muhtemelen

Son düzenleme:
Oyla:

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Merhaba. Olayı kısaca özetleyeyim;
Telefonun ekranina basılı tutunca hiç bir titreme yok. Lakin oyuna acildiktan sonra ekranın üst kısmında( telefon yan olunca ortasından solda kalan kısım )dokunmadan kaynaklı dokunsal bildirim titremesi var. Dokunsaldan kastım sanki böyle üzerine biraz basmak gerekiyor. oyun cod mobile. Telefondaki bütün titreşim ayarlari kapattım gene sonuç alamadım.ayni şekilde YouTube da video sardirirken de titreme oluyor. Daha önce böyle bir sorunla karsilasan oldu mu acaba ? Telefon black shark 5 pro

Şimdiden teşekkürler
YouTube da sardırma yaparken titreme yapıyor evet bu uygulamanın özelliği. Cod içinde de bu ayar var. Siz oyuna girin oyun ayarlarında titreşim bölümü olacaktır oradan kapatın.

Oyla:
Üst Alt