Yardım Dokunmatiksiz twrp çevirme

note9s123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
redmi note 9s
Konular
3
redmi note 9s kullanıyorum root atan telefoncunun attığı twrpde dokunmatil çalışmıyor. Ankarada yaşıyorum semtimde herşey var şansa teknik servis yok. Olayı biliyorum ona rağmen yok virüs girmiş çökmüş. yok işte batarya yanmış falan sallayıp duruyorlar. her kapandığında 1 saat yol gidip kızıllayda 300 dükkan gezip birinde adaptör bulup açıyorum ama artık sıkıldım. daha önce yapmadım ama bu sefer dokunmatik çalışan twrp yi kendim atmak istiyorum bilgisi olan biri yardım ederse sevinirim gerekli uygulamalar vs. twrp dosyası vs.

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi K40
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Twrp yüklemesi basit aslında telefonu fastboot moduna alıp bilgisayardan tek tuş yükleme aracıyla kolay yüklenebiliyor. Takılırsanız uzaktan bağlanıp yardımcı olmaya çalışırım

note9s123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
redmi note 9s
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp yüklemesi basit aslında telefonu fastboot moduna alıp bilgisayardan tek tuş yükleme aracıyla kolay yüklenebiliyor. Takılırsanız uzaktan bağlanıp yardımcı olmaya çalışırım

arkla planda açık ama bekliyor hala arayüzde uzun süre kaldı hala bekliyorum gelişme yok

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi K40
Meslek
Teknisyen
Konular
11
driver yüklenmemiş o zaman. Bir de telefonu fastboot moduna aldınız mı ? Ya da telefon açıkken yükleyecekseniz geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı açmanız lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Driver için

note9s123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
redmi note 9s
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
driver yüklenmemiş o zaman. Bir de telefonu fastboot moduna aldınız mı ? Ya da telefon açıkken yükleyecekseniz geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı açmanız lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Driver için

az önce kafayı bozup mouse bağlamak için aparat aldım reeboot system yapıyorum bu sefer kendi faastboota alıyor buna bir çare yokmu

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi K40
Meslek
Teknisyen
Konular
11
az önce kafayı bozup mouse bağlamak için aparat aldım reeboot system yapıyorum bu sefer kendi faastboota alıyor buna bir çare yokmu
Başka bişey yapmadınız mı çünkü normal açılan telefonun fastboota atmaması lazım. Fastbootta iken 3 tuşa basılı tutun açılması lazım telefonun

Üst Alt